Haberler

Robben'den Fenerbahçe'ye Açık Kapı

Güncelleme:

Sky kanalında, Fenerbahçe'ye gidecek iddiaları sorulan Robben, "'Hayır' dersem Türkler üzülecek, 'evet' dersem Rummenige kızar. Diğer soruya geçelim" diyerek kapıyı açık bıraktı.

Robin van Persie ve Nani gibi dünya yıldızlarını kadrosuna katarak büyük bir sükse yapan Fenerbahçe'nin uzun süredir gündeminde olan hatta kulübün sponsor reklamlarına bile konu olan Arjen Robben, Alman Sky Kanalı'nda Audi Star Talk isimli programa konuk oldu.

"HAYIR DERSEM TÜRKLER ÜZÜLÜR"

Fotomaç gazetesinin haberine göre; Sunucular, programda Hollandalı yıldıza, Fenerbahçe'nin kendi ismini reklamda kullandığını, Türk basının da sürekli olarak Fenerbahçe'ye gideceğini yazdığını hatırlatarak, sarı-lacivertli kulübe transfer olup olmayacağını sordu. Robben bu soruya, "Türkler çok ateşli insanlar. Burada çok Türk arkadaşım var. Onlar da bana soruyor. Türkiye'ye gidecek misin? diye.
Şimdi 'hayır' dersem onlar üzülecek, 'evet' dersem Rummenige ile Höness bana kızar. Nereden aklınıza geldi böyle bir soruyu sormak" yanıtını vererek, sıyrılmaya çalıştı.

SÖZLEŞMESİ GELECEK YIL BİTİYOR

Programın sunucuları, "Sonuç?" deyince, Robben de, "Lütfen bir sonraki soruya geçelim" diyerek konuyu kapattı. Tecrübeli oyuncunun, Fenerbahçe ile ilgili transfer iddialarını direkt yalanlamaması heyecan yarattı. Bayern Münih ile sözleşmesi gelecek yıl bitecek olan 32 yaşındaki Robben'in sarı-lacivertli kulübün transfer listesinde olduğu biliniyor.

22 MAÇTA 7 GOL 3 ASİST

Bu sezon iki kez sakatlık yaşayan Arjen Robben, Bayern Münih'te 22 maçta forma giyebildi. Hollandalı yıldız, 7 gol atıp, 3 de asist gerçekleştirdi. 22 Ocak'taki Hamburg maçıyla yeniden sahalara dönen Robben, o tarihten bu yana sorunsuz şekilde futbola devam ediyor.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Arjen Robben Fenerbahçe Audi Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (12)

Haksn:

Robonde de gelir messide türkiyenin tek ve en büyüğü fener diğerleri seyyar satıcı mu hahaaa cincona 2.ligde başarılar

33
9
yanıtYanıtla
KRALX:

LAN ÇAKAL CİNCON DEĞİL BÜYÜK CİMBOM DA BU ARADA ŞANLI GALATASARAY İÇİN 2. LİGDE BAŞARILAR DEMİŞSİN. DÜŞMESE BURADA KOPPEK GİBİ HAVLAYACAK MISIN?GERÇİ SİZ ARSIZ FENERLİLERSİNİZ. SEVMEDİĞİNİZ CİMBOMA SAHANIZDA KUPA KALDIRTACAK KADAR REZİL.

yanıt9
yanıt21
efsane:

kralx denen şahıs sen benim sahamda berabere kalarak ağlayıp kupa aldın biz sizin 100. yılınızda kupa aldık under stand me?dediğimi anlayabiliyormusun 100 yıl diyorum var mı o kdr kapasiten magic efendi merak bizim yerimize siz düşürsiniz olur biter ezikler sizi

yanıt0
yanıt0
Black Eagle:

la hiç fener gibi uyuz bir takıma gelinir mi?

10
25
yanıtYanıtla
kara kara bahtın kara.:

Türkiyede başka kime gelecek 5 dakkada 8eşiktaşamı.

yanıt4
yanıt1
KRALX:

ŞİKEYE KARIŞMA ROBBEN AKILLI OL. BU TAKIMA GELEN İYİ GELİR KÖTÜ GİDER. BİR ZAMANLAR ZAFER BİRYOL DİYE BİR GOL KRALI VARDI BU ÜLKEDE. İŞTE BU ŞİKECLİER ONU DA BİTİRDİLER.

6
18
yanıtYanıtla
Cim bom lu yummmm sizin gibi şikeci değl:

Kralx adamsın SNEIJDER fener ağlama diyor Galatasaray SNEIJDER in sözleşmesini yenileme seydi fener ağlama diyen bir aslanı şikeci fener istiyor bu kadar da yüzsüz bir takım olmaz ama fener lilerin yüzü yok gerçiiii ??????

yanıt0
yanıt0
efsane:

cimbomlusun da adam değilsin revivo baliç mersin idman yurdundan mı geldi size sertifikalı ŞİKECİLER hakemler olmasa bu sene küme düşüyordunuz be kimlerin puanlarını çaldınız hadi bilezik sıralayın kollarınıza elinizin hamuruyla erkek işine klarışmayın

yanıt0
yanıt0
AA:

Yıl sonu Necati ateşi alacak olan 6assaraylılar çok komiksiniz

12
4
yanıtYanıtla
ADANALI-ERDEM:

Guzel cevap vermis tecrube iste

8
3
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title