Haberler

Rizespor'dan Erdoğan'a Sürpriz Ziyaret

Güncelleme:

Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman ve futbolcular, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı AK Saray'da ziyaret etti.

Spor Toto Süper Lig'de bu hafta deplasmanda Torku Konyaspor ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor, bu maç için çalışmalarını Ankara'da sürdürürken teknik direktör Hikmet Karaman ve futbolcular sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

SÜRPRİZ ZİYARET KAFALARI KARIŞTIRDI

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'ın son hafta deplasmanda Rizespor'la karşılaşacak olması ve henüz mutlu sona ulaşamamış olması nedeniyle bu ziyaret kafalarda soru işareti bıraktı.

KARAMAN'DAN ERDOĞAN'A HEDİYE

Öte yandan Hikmet Karaman ve beraberindeki futbolcular, Cumhurbaşkanı'na üzerinde bütün oyuncuların imzasının bulunduğu bir Çaykur Rizespor forması hediye etti.

SON HAFTA KRİTİK MAÇLAR

Bilindiği üzere şampiyonluk son maçlara kaldığı takdirde Galatasaray deplasmanda Rizespor'la Fenerbahçe de sahasında Kasımpaşa'yla karşılaşacak.

SOSYAL MEDYADA KIYAMET KOPTU

Özellikle sosyal medyada sürpriz buluşmanın fotoğrafları yayımlanırken Galatasaraylı taraftarlar her iki tarafı da ağır bir dille eleştirdi.

İşte o tweetler...

GALATASARAY DA ZİYARET ETMİŞTİ

Galatasaraylı futbolcular ve teknik heyet de Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst'ün eşliğinde Ak Saray'a gitmişti. Sarı-Kırmızılılar, burada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmüştü.

ZİYARETTEN FOTOĞRAFLAR



Kaynak: Haberler.Com / Spor

Recep Tayyip Erdoğan Hikmet Karaman Ak Saray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (90)

KGB:

rahat olun rahat, erdogan sevgisi bir baskadir, akliniza hemen seytani dusunceler getirmeyin,

23
19
yanıtYanıtla
hakan:

ulan beyinsiz yorumcular caykur rizespor gecen hafta ligde düsmemeye oynuyordu ve ligde . kamayai basardi cumhurbaskanimizda rizeli oldugu icin rizesporda bir nezaket örnegi gösstemis sayin cumhurbakanini ziyaret etmis rte tebrik etmistir memleketinin takimini bunda ne var

20
13
yanıtYanıtla
AdanalimobilWeb@haberler.com:

Birakin ya cumhur baskanimiz Memleketinin takimini ziyaret Etmis helal olsum icinden Geldigi gibi davranmis

12
13
yanıtYanıtla
T.COŞKUN:

HABER YAPILMIYOR. RESMEN ŞEREFSİZLİK, PAÇALARDAN AKIYOR. . .

14
9
yanıtYanıtla
40mobilWeb@haberler.com:

Yalakaligin daniskasi

12
11
yanıtYanıtla
FESATLIK:

BU TABLOYA BAKARAK YAPILAN FESATLIK DOLU YORUMLARI ANCAK DIŞARDAN BESLEMELİ ZAVALLI İNSANCIKLAR YAPAR VE MALESEF ÜLKEMİZDE BOLCA VAR

16
7
yanıtYanıtla
Mehmet palu zaza:

Galatasaraya yenilin talimati vermistir baska ne olabilir , elinde gelse feneri küme düsürür 25 milyonun elbette bir yaptirimi olacak , firaun luk bir yere kadar, yemezler

10
12
yanıtYanıtla
KARKOKUSU:

spor yalakalık yerideğildir. . . . .

15
6
yanıtYanıtla
vaatmobilWeb@haberler.com:

Bu maci kazansinlar her birine bir zirhli mercedes

15
6
yanıtYanıtla
SadeMobil-IOS:

Diyanet bşk allahtan kork.aç ağzını konuş be korkmaaa,bu makam geçecek allahın huzurunda makam yokk.camilerde imamlar akp oy istiyor.sende biliyordun okuyorsun.susma.arzbaya fit oldun. Varken susma

13
8
yanıtYanıtla
Tüm 90 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title