Haberler

Rize - Kahvehaneyi Silahla Taradılar: 2 Ölü, 5 Yaralı

Kahvehaneyi silahla taradılar: 2 ölü, 5 yaralıRize'nin İkizdere ilçesi Güneyce Köyü'nde bir kahvehaneye yoldan geçen bir araçtan otomatik silahlarla ateş açıldı.

Kahvehaneyi silahla taradılar: 2 ölü, 5 yaralı

Rize'nin İkizdere ilçesi Güneyce Köyü'nde bir kahvehaneye yoldan geçen bir araçtan otomatik silahlarla ateş açıldı. 43 yaşındaki Yaşar Akyıldız ile 65 yaşındaki Abdullah Özkan olay yerinde hayatını kaybetti. Olayda kurşunlara hedef olarak yaralanan 5 kişi hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay Güneyce Köyü'nde saat 14.45 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yoldan geçen ve içinde 2 kişinin bulunduğu plakasız bir araçtan Güneyce Kıraathanesi'ne otomatik silahlarla ateş açıldı. Yaşar Akyıldız ile Abdullah Özkan olay yerinde hayatını kaybederken Orhan Algül, Cemal Oğuz, Şahin Akyıldız, Hasan Akay ve Güneyce Cami müezzini İhsan Bayraktar isabet eden kurşunlarla ağır yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Rize Devlet Hastanesi ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerinden kaçan araç, daha sonra Trabzon'un Of İlçesi yakınlarında yakılmış olarak bulundu. Kimlikleri henüz belirlenemeyen 2 kişi ise kaçarak kayıplara karıştı. Olayın ardından Güneyce Köyü'ne çok sayıda jandarma ve Özel Hareket Polisi sevk edildi ve çevrede geniş güvenlik önlemleri alındı.

Bu arada, hayatını kaybeden Yaşar Akyıldız ile bazı kişiler arasında yol inşaatı nedeniyle sorun yaşandığı ve Akyıldız'ın birkaç gün önce Jandarmaya konuyla ilgili şikayette bulunduğu öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Abdullah Özkan İkizdere Güneyce Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title