Haberler

Futbol Sahasındaki Karı Eritmek İçin İşçileri Titreye Titreye Yürüttüler

Güncelleme:

Futbol sahasındaki kar eritmek için işçileri 1.5 saat boyunca karla kaplı zeminde yürüttüler. Titreye titreye yürümek zorunda kalan bazı kadın işçiler gözyaşı döktü.

Rize'nin Pazar ilçesinde, Kaymakamlık bünyesinde geçici süre ile çalışan 50 dolayında kadın ve erkek işçi, futbol sahasındaki kar kitlesinin eritilmesi için 1.5 saat boyunca zeminde yürütüldü.

TİTREYE TİTREYE YÜRÜDÜLER

Soğuk ve yağışlı havada, karla kaplı zeminde sıradan ayakkabı ve giysilerle titreye titreye yürümek zorunda kalan bazı kadın işçiler gözyaşı döktü. Saha zeminindeki kar kitlesinin temizlenmesi için işçileri kendisinin görevlendirdiğini ifade eden Kaymakam Selçuk Aslan ise, "Ancak işçilerin kar üstünde yürütülmesi doğru ve insancıl bir uygulama değil. Bu yöntemi uygulatan cezasını ödeyecek." dedi.

KAR TEMİZLİĞİ İÇİN GEÇİCİ İŞÇİLER GÖREVLENDİRİLDİ

Pazar ilçesinde Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü'ne ait sentetik çimle kaplı futbol sahasında veteranlar ligi için pazar günü yapılacak karşılaşmalar nedeniyle zeminin kardan temizlenmesi için kaymakamlık çalışma başlattı. Ancak saha temizliği için uygun iş makinesi bulunamadığından, İŞKUR bünyesinde 6 ay geçici süreyle işe alınan işçiler sahanın temizliği ile görevlendirildi.

1.5 SAAT BOYUNCA STATTA YÜRÜTÜLDÜLER

Stada gelen kadın-erkek yaklaşık 50 işçi, futbol sahasının zemininin temizlenmesi için ilginç bir yöntemle çalıştırıldı, soğuk ve yağmur altında, karla kaplı çimlerin üzerinde 1.5 saat boyunca gezdirildi. Kışlık ayakkabısı olmayan çok sayıda işçinin ayakları ıslandı, bazıları da soğuktan etkilendi. Çevreden olaya tanık olan vatandaşlar işçilerin stadyumda gezdirilmesini şaşkınlıkla izleyerek görüntüleri kayda aldı. Yaşadıklarından etkilenen bazı kadın işçilerin ağladığı, benzeri görülmemiş uygulama sonrasında da kar kitlesinin sentetik çim üzerinde olduğu gibi kaldığı gözlendi

KAYMAKAM: BU YÖNTEMİ UYGULATAN CEZASINI ÖDEYECEK

Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, karla kaplı sahanın zeminin temizlenmesi için işçilerin çalıştırılması talimatını kendisinin verdiğini belirterek, 'İşçilerin futbol sahası zemininde yürütülmesi olayı bana da intikal etti. Böyle bir yöntem talimatını ben vermedim. Bu doğru ve insancıl bir yöntem değil. Böyle bir talimat vermem de mümkün değil. Olayla ilgili inceleme başlattım. Oradaki görevlilerin böyle bir uygulama yaptırdığından bahsediliyor. Bu yöntemi uygulatan kimse bunun cezasını ödeyecek.' dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Selçuk Aslan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (19)

nefret:

Olsun, birsey olmaz, siz milleti süründürdükce, yalanlariniz, pislikleriniz ortaya ciktikca oylariniz cogaliyor. Durmak yok, koyunlarla beraber baskiya, zulme, yalana talana devam!

68
14
yanıtYanıtla
muratMobil-ANDROID:

ey devlet orda titreyerek evine ekmek goturmek icin yürüyen insanlar kim biliyormusunuz? size inanip size guvenip oy veren insanlar,size destek verenler mitinglerde yaninizda olan insanlar bunlar. ben utandim peki ya siz ?

36
0
yanıtYanıtla
genç osmanlı:

Ülkemizin refahı, halkımızın huzur ve mutluluğu, istikrar ortamının sürdürülebilirliği için, Milli ve Yerli Başkanlık sistemine EVET.

3
29
yanıtYanıtla
ŞoförMobil-IOS:

Ak koyunlar yürür bişey olmaz

30
1
yanıtYanıtla
spor yap sağlıklı ol ):

Spor olmuş işte ne güzel. . .

2
15
yanıtYanıtla
misafir:

beyinsiz vicdansızlar

16
0
yanıtYanıtla
KK:

ALIN SİZE YEPYENİ EN KİRLİ TÜRKİYE AKP NİN YEPYENİ TÜRKİYESİ HERŞEY YALAN SADECE ÇIKARLARI GERÇEK AKP VE AKP YAKINLAR SADECE ZENGİN OLUYOR TEK DEĞİŞE BU

14
1
yanıtYanıtla
TürkMobil-IOS:

Allah belanizi versin pis akpliler

3
11
yanıtYanıtla
adalet ve akepeAdınızı Yazın:

siz daha durun bunlar iyi günlerimiz, asıl zülüm başkan olduğunda başlayacak

12
1
yanıtYanıtla
cemal:

az bile yapmışlar. bu beyinleri körolmuş, gerçekleri görmemezlikten gelen cahillere

6
3
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title