Haberler

Rize'de Şüpheli Poşet Paniği

– RİZE'de Atatürk Anıtı önüne bırakılan poşet, bomba imha uzmanı polis tarafından fünyeyle patlatıldı.

– RİZE'de Atatürk Anıtı önüne bırakılan poşet, bomba imha uzmanı polis tarafından fünyeyle patlatıldı. Bu sırada dalgınlıkla alana giren bir kadın, patlamayla büyük korku yaşadı. Poşetten giysi çıktı.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde şüpheli bir poşet olduğu ihbarı üzerine harekete geçen polis meydanı trafiğe kapattı, çevreye bant çekerek güvenlik önlemi aldı. Bu sırada girişi önlem gereği kapatılan postaneye girmeye çalışan bir kişi ile polis arasında tartışma yaşandı. Polisin uyardığı kişi güvenlik şeridi dışına çıkarıldı.

Bomba imha uzmanı ekip anonsla vatandaşların çevreden uzaklaşmasını istedi. Güvenlik önlemleri alındıktan sonra 'kontrollü patlatma' anonsu yapan polis fünyeyi ateşledi. Bu sırada yaşananların farkında olmayan ve alana giren bir kadın patlama sesi ve üzerine doğru gelen poşeti görünce panik yaşadı. Kadın, polis ekipleri tarafından alandan uzaklaştırıldı. Parçalara ayrılan poşetin içinde ceket ve gömlek olduğu görüldü. - Rize

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title