Haberler

Rize'de Erdoğan Sevinci

Cumhurbaşkanlığı seçimini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanması memleketi Rize'de coşkuyla kutlandı.

Cumhurbaşkanlığı seçimini  Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanması memleketi Rize'de coşkuyla kutlandı. 12'inci Cumhurbaşkanı seçilen Erdoğan için Rize Kalesi'nden de 12 pare top atışı yapıldı. Seçim sonuçlarının açıklanması ile birlikte Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan Rizeliler Recep Tayyip Erdoğan lehine tezahüratlarda bulundu. Türk bayrakları ve Erdoğan posterleri ile süslenen araçlarla konvoylar oluştu, havai fişeklerle kutlama yapıldı. Rizeliler, yağmura aldırmadan meydanda saatlerce horon oynadı.

KALEDEN 12 PARE TOP ATIŞI YAPILDI

Rize Belediyesi otobüsünden yapılan anonsla Türkiye Cumhuriyeti'nin 12'inci Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan için Rize Kalesi'nden 12 pare top atışı yapılacağı duyuruldu. Bir süre sonra da top atışları yapıldı. Rize Belediyesi anons otobüsünün üzerine çıkan Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ile Ak Parti Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Nusret Bayraktar, vatandaşları selamladı. Ak Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar, Rize'nin plakasının 53 olduğuna işaret etti,  yüzde 53 oy alan Rizeli Başbakan'ın Cumhurbaşkanı seçildiğini belirterek, "81 vilayeti olan ülkemizin 81 rakamını öne alan Rize, yüzde 81 oy oranı ile Türkiye birincisi oldu" dedi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı da, Rizelilere teşekkür edip, "Bugüne kadar Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Türkiye'nin yaşadığı bütün sıkıntıları bugünkü seçimle tasfiye ettiniz, geriye bıraktınız. 1997 ve 98'li yılları hatırlayın, bugün Cumhurbaşkanı seçtiğiniz Recep Tayyip Erdoğan'a o günün güçlüleri ve egemenleri. 'Onun işi bitti, muhtar bile olamaz' dediler. Ama onlar sizi görmüyorlardı, bu milletin gücüne ve ferasetine inanmıyorlardı. İşte en büyük güç, milli egemenlik, yani sizin sahip olduğunuz güç. Bugün o süreçleri tasfiye ettiniz, yeni bir sayfa açtınız" dedi. - Rize

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Rize Belediyesi Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title