Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Rize'de İlginç Pankartlar

Güncelleme:

Önceki gün memleketi Rize'ye gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan için kentte değişik yerlere asılan "Son bin yılın Selahaddin Eyyübi'si Rize'ye hoş geldin." pankartı dikkat çekti.

Önceki gün memleketi Rize'ye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için kentte değişik yerlere asılan pankartlar dikkat çekti.

"SON BİN YILIN SELAHADDİN EYYUBİ'Sİ RİZE'YE HOŞGELDİN"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gelişi nedeniyle Rize il merkezi ile Güneysu yolu üzerine pankartlar asıldı. Pankartlarda, 'Büyük başkan darlanma, Engindere arkanda', 'Reis sensiz hep 1 eksiğiz, seni bekliyoruz., 'Son bin yılın Selahaddin Eyyübi'si Rize'ye hoş geldin' ve 'Yeni Türkiye'nin başkanı baba ocağınıza hoşgeldiniz' yazdığı görüldü.

EVİ, AÇILIŞINI YAPTIĞI KIBLE DAĞI CAMİİNE BAKIYOR

Perşmbe günü eşi Emine ve kızı Sümeyye Erdoğan ile Rize' ye gelen Cumhurbaşkanı, dün STK temsicileri ile bir araya geldi, adını taşıyan üniversitenin mütevelli heyet toplantısına katıldı, Çaykur Rizespor Kulübü'nü ziyaret ettikten sonra da evine gitti.

EVİNDE DİNLENİYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, halen Güneysu Merkez Mahallesi'nde bulunan ve dün açılışını yaptığı Kıbledağı Hacı Hafız Yusuf Yılmaz camiine bakan evinde dinleniyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Güneysu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (36)

DIYADÎN:

Selahaddîn Kurdistan in gurur kaynağidir.Sozunun eridir yiğittir.Ailesi selçuklu zülmunden kaçmistir.Ama lider olduktan sonra Kürt ve İslam geleneğinden dolayi kimseye zülum etmemiştir.Kimseyi bu yiğide benzetmeyin yoksa ona iftira ve zulmetmiş olursunuz.

31
9
yanıtYanıtla
ata:

onu kürde benzeterek ona kürt diyerek en büyük zulmü yapıyorsun zaten başkalarına ne hacet ^^

yanıt0
yanıt6
DIYADÎN:

Selahaddîn kendisi ben Kürdüm demiş.Bütun dünya böyle biliyor.Ama kimi ırkcilar buna da kendi küçuk dunyasin da inkar yoluyla yalan yanliş bilgi ile cevirmeye çalişiyorlar.Gerçi kimse sizi takmaz zaten.

yanıt2
yanıt0
MALATYALI:

SAYIN CUMHUR BAŞKANIM HER İLTİFAT SAN AZ GELİR.

7
23
yanıtYanıtla
HA AHA HAAHA AHAHAH:

VALAHA YAZIK BU NE YAPTI ANLAMADIM SÜLEYMAN ŞAHI GECE YARISI KAÇIRAN NASIL OLURDA SELAHADIN EYÜBÜ OLUR

18
6
yanıtYanıtla
LA-MERSİYE:

Allah bu yalakalara akıl fikir versin, vatan çocukları oy ve koltuk uğruna her gün toprağa düşüyor, birileri bunu anlamadığı gibi birde yalakalık yapıyor, çok tiksinti verici

15
7
yanıtYanıtla
Urfali Mobil-IOS:

Yürü be Reis Kim Tutar seni allahina kurban

9
13
yanıtYanıtla
Haknas:

Selehattin Eyubi Kim Erdoğan Kim. ? Selahhattin Eyubi Hırsızlıkmı Yapmıştır. ? Haksızlıkmı Yapmıştır, Cocuk Kadın Demedenmi Öldür Demiştir. ? Onun İsmini Bile Anmak Size Haramdir. . .

10
8
yanıtYanıtla
KEKLİK DAHA ÇOK PARA KAZANDIRIR:

BU ADAM BİR GEMİYİ GAZZEYE ULAŞTIRMADI NASIL OLURDA SELLAHDIN EYÜBÜ OLUR NASIL KIYASLANIR

15
3
yanıtYanıtla
KÜRDO:

UZUN ADAMA LAF EDENİN OCAGINA ATEŞ DÜŞSÜN BAŞKA BİŞEY DEMİYORUM ONA LAF EDEN KESİN ERMENİDİR İSRİL YANDAŞIDIR

2
14
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title