Haberler

Rize Çatıdan Kar Kütleleri Düştü: 2 Yaralı

Güncelleme:

Rize'de caminin çatısında biriken kar, caddede yürüyenlerin üzerine düştü. Yaşananlar güvenlik kamerasına da saniye saniye yansıdı. Ortaya çıkan görüntüler gerçekten korkunç.

Rize'de bir caminin çatısında biriken kar kütlesi caddede yürüyen iki kadının üzerine düşerek yaralanmalarına neden oldu. Ortaya çıkan görüntüler ise olayın büyüklüğünü ortaya koydu.

2 KADIN KAR ALTINDA KALDI

Olay, bugün öğle saatlerinde Cumhuriyet Caddesi'nde meydana geldi. Kazdal Camii çatısında biriken kar kütleleri bir anda caddede yürüyen kalabalığın üzerine düştü. Olayda 2 kadın kar altında kalırken, çevrede bulunanlar kendilerini son anda kenara atarak kurtuldu. Çevredekilerin yardımıyla kar altından çıkarılan 2 kadın hastaneye kaldırıldı. Olay anı çevredeki işyerlerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

VATANDAŞ TEPKİ GÖSTERDİ

Her yıl aynı olayın meydana geldiği bölgede önlem alınmasını isteyenler ihbar üzerine sevk edilen itfaiye ekiplerine tepki gösterdi. Bölgede bulunanlar cami çatısının sac kaplama olması nedeniyle biriken kar kütlelerinin düştüğünü belirterek tepkilerini dile getirdi.

İşte o korkunç anlardan kareler:

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

Adınızı Yazın:

cami''nin karıyla sınanmak. . . nasıl bir günahkarlarsa artık.

4
9
yanıtYanıtla
göçer göçmen:

her sene sizde aynı partiye oy atıyorsunuz. :) bizde itfaiyeye değil sizlere tepki gösteriyoruz :) niye bize kızıyorsunuz o zaman :) belediye başkanını partiye göre değil adama göre seçmezseniz. bugun kar altında yarın minarenin altında kalırsınız mazallah

2
1
yanıtYanıtla
SIRADAN BİRİ:

HER ŞEYİ SİYASETE ALIR OLDUNUZ İNSANLIK DENEN BİR ŞEY KALMAMİŞ VİCDANLARDA.

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Hemen siyasete malzeme buluyorsunuz nasıl insallarsınız. Utanın biraz.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title