Haberler

Rıhanna, "STAR Trek Sonsuzluk" İçin Söyledi

Güncelleme:

Heyecanla beklenen Star Trek Sonsuzluk filmi için Rihanna'nın seslendirdiği "Sledgehammer" şarkısının klibi yayınlandı.

Yönetmenliğini Justin Lin'in yaptığı, Paramount, Skydance ve Bad Robot'un merakla beklenen ortak yapımı "Star Trek Sonsuzluk" için hazırlanan ve Rihanna'nın seslendirdiği "Sledgehammer" şarkısının klibi yayınlandı. Tamamen IMAX kameralarla çekilen ve bu anlamda ilk olma özelliği taşıyan klip, bugün itibariyle ilk defa IMAX salonlarda gösterilecek.

İlk kez kullanılan bu teknoloji hakkında bilgi veren klibin yönetmeni Floria Sigismondi, çekimlerde "KAPTAN AMERİKA: KAHRAMANLARIN SAVAŞI" filmindeki görkemli savaş sahnelerinde kullanılan ALEXA IMAX® kamerasını kullandıklarını söyledi. Kamera, IMAX'in dijital re-master süreciyle birleştiğinde, en yüksek düzeyde dijital görüntü yakalama ve playback sonuçlarıyla saf netlik, inanılmaz detaylar, canlı renklerle çarpıcı ve gerçekçi görüntüler sağlıyor.

Justin Timberlake, David Bowie, Katy Perry, Pink gibi pek çok ünlü isimle çalışan klip yönetmeni Sigismondi şunları ekledi: "Küçük bir kız olduğum zamanlardan beri STAR TREK hayranıyım. Yeni bölgeleri ve bilinmeyeni keşfetme fikrini çok seviyordum. Bu yüzden tamamen IMAX kameralarıyla çekilen bir müzik klibini çeken ve farklı türden yeni bir alanı keşfetmek için bu devrimsel teknolojiyi kullanan ilk yönetmen olmak bu hayalin bir parçası."

"STAR TREK SONSUZLUK" dünyaca popüler Star Trek serisinin yeni bölümü. Gene Roddenberry'nin yarattığı seri, 2009 yılında J.J. Abrams tarafından yeniden uyarlandı. Atılgan gemisinin ve korkusuz mürettebatının epik yolculuğunu anlatan filmin yönetmenliğini Justin Lin (Hızlı ve Öfkeli" serisi) üstleniyor. "Star Trek Sonsuzluk"ta Atılgan mürettebatı, uzayın bilinmeyen derinliklerini keşfederken, Federasyon'un ve kendilerinin savunduğu her şeyi sınayan gizemli, yeni bir düşmanla karşılaşırlar.

Paramount Pictures ve Skydance filmi olan "STAR TREK SONSUZLUK" bir Bad Robot, Sneaky Shark, Perfect Storm Entertainment yapımıdır. Filmde John Cho, Simon Pegg, Chris Pine, Zachary Quinto, Zoë Saldana, Karl Urban, Anton Yelchin ve Idris Elba rol almaktadır. Yönetmenliğini Justin Lin'in yaptğı serinin üçüncü filminin yapımcıları J.J. Abrams, Roberto Orci, Lindsey Weber ve Justin Lin, sorumlu yapımcıları Jeffrey Chernov, David Ellison, Dana Goldberg, ve Tommy Harper'dır. Gene Roddenberry'nin yarattığı "Star Trek" e dayanan filmin senaryo yazarları Simon Pegg & Doug Jung'dur. Star Trek Sonsuzluk 26 Ağustos'ta sinemalarda.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Rihanna Star Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title