Haberler

Rıdvan Dilmen: Van Persie, Pereira'nın Kulaklarını Çınlattı

Güncelleme:

Rıdvan Dilmen, Beşiktaş-Fenerbahçe maçını değerlendirirken "Van Persie kesinlikle Vitor Pereira'nın kulaklarını çınlattı. Formayı Pereira vermedi, Van Persie kendisi aldı." dedi.

Rıdvan Dilmen %100 Futbol programında Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup ettiği maçı değerlendirdi.

"BEŞİKTAŞ'IN İLK GOLÜ OFSAYTTI"

Beşiktaş'ın attığı ilk golde ofsayt olduğunu belirten Dilmen, "Fenerbahçe ilk 15 dakika rakibinden daha iyi bir takım görüntüsü verdi. Beşiktaş'ın saygı göstermesini sağladı. Beşiktaş bundan dolayı tedirgin başladı. Beşiktaş'ın ikinci tehlikeli topu gol oldu. Gol ofsayttı. Ersan aktif alanda yer alıyordu. Beşiktaş'ın 3 duran topu gol pozisyonu oldu." dedi.

"20 MİLYON FENERLİ PEREIRA'YA SALLIYORDUR"

Fernando'nun ilk yarıda 3 gol kaçırdığının altını çizen usta yorumcu, "Markoviç'in o mükemmel pozisyonunda Fernandao golü atabilse farklı bir maç izleyebilirdik. Enteresan bir maç oluyor. Kafalar gol pozsiyonunda daha etkili oluyor. Maç 0-0 iken oyun Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile geçildi. Nani hakem ile çok uğraşıyor. Fenerbahçe'yi kendine getiren Tosic'in attığı gol oldu. En az 20 milyon Fenerbahçe taraftarı Fernandao'nun kaçırdığı gol sonrası Pereira'ya sallıyordur. 45 dakikada 3 net gol pozsiyonu kaçırdı." ifadelerini kullandı.

"GOMEZ TAKIMI TANIMAYA BAŞLADI"

Gomez'den övgüyle bahseden Dİlmen, "Beşiktaş'ın açısından psikolojik olarak çok önemliydi. Diğer rakipler için de oldukça önemli bir karşılaşmaydı ve onların istediği sonuç oldu. Mario Gomez takımı tanımaya başladı. Tam bir profesyonel. Maç başlamadan önce favori Beşiktaş'tı ama maç başladığında Fenerbahçe oynadığı oyunla kendisine saygı göstertti." dedi.

"KJAER'İN HATASI BEŞİKTAŞ'A HAYAT VERDİ"

Kjaer'in hatalarından bahseden tecrübeli yorumcu, "Beşiktaş, gelen gollerle üstünlüğü ele geçirdi. Kjaer'in hatası Beşiktaş'a hayat verdi. Beşiktaş ikinci yarı Necip Uysal'ı alarak oyunun kontrlünü ele aldı. Volkan Şen çok acayip işler yaptı. Van Persie'nin golünde ilk izlerken topun çıktığını söyledim ama görüntüyü durdurunca topun çıkmadığı görülüyor. Fenerbahçe işi ortada götürüyordu ama skor 2-2'ye gelince işler Beşiktaş lehine döndü. Bugün beklentilerin dışında iki takım izledik." dedi.

"PEREIRA'NIN KULAKLARINI ÇINLATTI"

"Van Persie kesinlikle Vitor Pereira'nın kulaklarını çınlattı." diyen Dilmen şunları söyledi; "Van Persie kalitesi ile oyuna girer girmez etkisini gösterdi. Bir anda birinci forvet iken kesilmesi yönetmenin ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Van Persie diyor ki 'Kardeşim bu forma artık benim'. Formayı Pereira vermedi, Van Persie kendisi aldı formayı."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Rıdvan Dilmen Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

aliMobil-ANDROID:

sen onu bunu bırakta çıkan topu nasıl gol attınız onu yorumlasana

12
3
yanıtYanıtla
asabii:

Rıdvan işine gelenleri eleştiriyor.. Sergen gibi hocalık yapsa ne malzeme çıkar bundan :)

yanıt1
yanıt1
TARAFSIZMobil-ANDROID:

Besiktasin ersanla buldugu gol ofsayt tamam eyvallah ama volkanin topu disardan cevirdigini hipermetrop kardesim bile gordu ridvan hoca. ayiptir, tamam anladik fenerbahcelisin ama azicik saygili ol. azıcık...

5
4
yanıtYanıtla
TRAKYALI:

Lig tv ortada bir şikebahçeli sağında bir şikebahçeli solunda bir şikebahçeli alın size ŞİKECİLER ÇETESİ BUNUN ÖTESİ VARMI YOKSA ORTADA OTURAN ADAMIN YEMİN EDERİM GÖZLERİDE GÖRMÜYOR HALA ŞİKECİLERİ SAVUNUYOR DİYE ORADA OTURUYOR GERİSİ BOŞ

4
4
yanıtYanıtla
tarkaan:

ridvan dogru haber yap fenerin ikinci golun volkanin disardan cevirdigini soylemeyecek kadaracizsin yazik yazik

3
4
yanıtYanıtla
yorumcu:

hakemle maç kazandığınız zamanlara sayın bi zahmet. .

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title