Haberler

Rıdvan Dilmen: Hollanda Maçının Kilit Oyuncusu Arda Turan

Güncelleme:

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Türkiye-Hollanda maçını değerlendirdi, "Maçın kilit oyuncusu Arda Turan." dedi.

Sabah Gazetesi yazarlarından Rıdvan Dilmen, Türkiye- Hollanda maçından önce değerlendirmelerde bulundu.

Maçın en kritik adamının Arda Turan olduğunu ifade eden Dilmen, "Şunu söyleyebilirim maçın en kilit oyuncusu Arda… Uzun süredir oynamıyor ve sıcak havada 90 artı dakika oynadı. Umarım iyi dinlenmiştir. Çünkü uzun süre oynamayan bir oyuncunun o sıcaktan sonra toparlaması kolay değil. Sazı eline aldığında maçı çevirebilecek, sadece hücum anlamında değil, sakin ve olgun bir takım görüntüsü için ihtiyaç var. Stres ve gerginliği karıştırmayalım. Bir kere kartlara çok dikkat etmek lazım. Hollanda'ya karşı eksik kalmamak gerek." dedi.

"BİZ HER TÜRLÜ ÇILGINLIĞI YAPABİLİRİZ"

Duygularımızı mantığımız ile birleştirmemiz gerektiğini ifade eden Dilmen, "Hollanda futbol kültürü olarak içeride de dışarıda da kazanmaya oynayan bir takım. Biz de öyle… Aramızdaki en büyük fark biz her türlü çılgınlığı yapabiliriz. 2-0'dan 3-2 geriye düşebiliriz, 2-0 gerideyken 3-2 öne geçebiliriz. Duygularımız zaman zaman mantığımızın önüne geçiyor. Bu da dönem dönem mucizevi başarılar elde ederken mucizevi başarısızlıklar getiriyor. Duygusallığımızı, yeteneklerimizle birleştirip daha da önemlisi olgun bir takım görüntüsüyle sakin kalarak, duygularımızı mantığımızla birleştireceğimiz bir 90+ bekliyor bizi." şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rıdvan Dilmen Arda Turan Hollanda Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (9)

depresyon:

beyler arda kendinde degilki, ardanin akli sevgililerinde. düzgün bir aile hayati olmayan bir oyuncudan basari beklemeyin.

2
3
yanıtYanıtla
Mersin:

Arda turan kilit isimlede kalmayacak ayni zamanda avropayi da fethedecek. Kesin gruptan lider okuruz

4
0
yanıtYanıtla
Mersin:

Arda turan kilit isimlede kalmaz ever Allah avropayida fetheder gruptan kesin Lider çıkarız

3
1
yanıtYanıtla
FENERLİ:

ah be keşke bizim transferler gol ataydı azizin kazığını yedik yine robin van persi dediler persil çıktı

0
1
yanıtYanıtla
TrabzonluMobil-IOS:

Gene üç tana golmi yedik nezaman jazanmasıni öğreneceğiz

0
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

millet yasta sen yorumdasın yazıklar olsun sizler onculuk yapmasanız kim yapacak

0
0
yanıtYanıtla
bu rıdvanda analizci kesildi başımıza hn:

cemmo

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

amada ne demezsin arda kirk dakikada bitti adamda doksan dakika top oynayacak kondisyon yok sendah kilit adamdan bahsediyorsun manyak misin nesin

0
0
yanıtYanıtla
Sener Koruturk:

Tamam Radovan, tamam beyahu. . . Uzatma. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title