Haberler

Rıdvan Dilmen: Hakemlerimiz Rezalet Ötesi

Güncelleme:

Rıdvan Dilmen, "Genelde hakemlerimiz rezalet ötesi. Hakemlerimiz futbolumuzun gerisinde. Yardımcılar kötü, orta hakemler kötü." diyerek hakemleri sert bir dille eleştirdi.

%100 Futbol'da Galatasaray- Eskişehirspor maçını değerlendiren Rıdvan Dilmen, Spor Toto Süper Lig'de görev yapan hakemleri sert bir dille eleştirdi.

Dilmen, "Genelde hakemlerimiz rezalet ötesi. Bakın kötü demiyorum, rezalet ötesi. Her maçta bir problem var. Gerçekten çok kötüler. Avrupa'da maçlar izliyoruz orada da hakemler hata yapıyor ama bizim hakemlerimiz baya bir kötü. Hakemlerimiz futbolumuzun gerisinde. Yardımcılar kötü, orta hakemler kötü... Kötü oğlu kötü" dedi.

GÜNTEKİN ONAY: Galatasaray çıkışını devam ettiriyor. Derbi kadrosundan 6 oyuncuyu değiştiren sarı-kırmızılılar, Eskişehirspor'un işini ilk yarıda bitirdi. Çok kolay bir galibiyet oldu. İki tarafın da değerlendiremediği pozisyonlar oldu.

GÜNTEKİN ONAY: Hamza Hoca'nın acımasız şekilde eleştirildiği, tribünlerin yönetimiş istifaya davet ettiği dönemde eleştirlerin acımasız olduğunu söylemiştik. Galatasaray iyi de oynamaya başladı. Eskişehirspor maçının ilk yarısında da iyi futbol oynadı. Trabzonspor galibiyeti Galatasaray için çok önemli bir kırılma noktası oldu. Erkan Zengin'in kaçırdığı o gol çok şeyi değiştirdi.

GÜNTEKİN ONAY: Eskişehirspor'un hangi teknik direktörle olursa olsun şu kadrosuyla başarılı olabilmesi çok zor. Çok fazla oyuncuları gitti ve yerlerini dolduracak hiçbir oyuncu gelmedi. Kadro kalitesi çok tartışılacak düzeyde. Podolski'yi izlemek için maçta tribünde olan Löw acaba Eskişehirspor'un kalitesini görünce Türkiye Ligi hakkında ne düşünmüştür. Eskişehirspor'un bu durumlarda olması hepimizi üzüyor. Böyle giderse Eskişehirspor, yeni stadındaki maçlarını PTT 1. Lig'de oynayacak gibi gözüküyor.

GÜNTEKİN ONAY: Galatasaray'da bir bardak suda kopan fırtınalar dindi ve Hamza Hamzaoğlu güven tazeledi. Bundan sonra sonuçlar ne olursa olsun tartışılmayacaktır herhalde.

RIDVAN DİLMEN: Eskişehirspor'un kadrosunun zayıflığı ve oynadığı oyun nedeniyle Galatasaray maçtan önce net favoriydi. Sert geçen Benfica ve Fenerbahçe maçlarının ardından bu derece kolay bir maç Galatasaray için şahane oldu ve Hamza Hoca rotasyona giderek, oynayaman futbolcularını kullandı. Sneijder da doğru maçta cezalı duruma düştü. Eskişehir maçı tam zamanınmda denk geldi ve tam Galatasaray'în istediği gibi gitti. Hamza Hoca maç içinde de rotasyonlara devam etti.

RIDVAN DİLMEN: Tek taraflı bir maç bekliyorduk ve öyle oldu. İsmail Kartal'ın işi çok zor. Eskişehirspor'un devre arasında mutlaka transfer yapması lazım.

RIDVAN DİLMEN: Galatasaray ilk yarı çok yüksek tempo yaparak maçı kopardı. Eskişehir'in o tempoya dayanabilmesi imkansızdı. Bu skor Galatasaray için aldatıcı olamamlı. Hiçbir takım Eskişehirspor kadar böyle üstüne gelinmesine müsade etmez.

RIDVAN DİLMEN: Galatasaray sezon başındaki o hımbıl halinden çıkıp, seri galibiyetlerle müthiş bir özgüvenle oynamaya başladı. Maçın 21:45 olan saati bence yanlış. Havalar da soğudu. Türkiye Ligi'nde kasım ayında bu saatte maç olmaz.

RIDVAN DİLMEN: Galatasaray, biraz sıktı 3 yaptı, sonra idare etti 4 yaptı ve hak ettiği bir farklı galibiyet aldı. Galatasaray aktif dinlendiği, keyif aldığı hatta eğlendiği bir maç oynadı. Hamza Hoca da doğru işler yaptı. Eskişehirspor da şapkasını önüne koyacak.

RIDVAN DİLMEN: Olcan'ın davranışından dolayı kutluyoruz ama hepimiz adımız gibi biliyoruz ki skor böyle gelişmesiydi o centilmenliği göremezdik.

RIDVAN DİLMEN: Galatasaray, derbi sonrası moralli, dinlenmiş ve Benfica maçına hazır gözüktü.

RIDVAN DİLMEN: Galatasaray baskılı hücum anlayışıyla oynadığı zaman etkili olan yapıya sahip bir takım. Kendi yarı sahasında beklediği zaman zorlanıyor.

GÜNTEKİN ONAY: Hakan Balta çok formda ama Denayer ve Chedjou da stoperde iyi bir ikili olabilir. 20 yaşındaki Semih ile 24 yaşındaki Semih arasında pek fark yok. Halbuki çok fark olmalıydı, çok ileriye gitmeliydi. Ayrıca 21 bin seyirci, Galatasaray için az.

RIDVAN DİLMEN: Galatasaray'ın derbiyi kaybetmemesi ritminin bozulmaması için önemliydi. Hamza Hoca, derbiyi kaybetselerdi, Eskişehirspor karşısında bu kadar rotasyon yapmazdı. Oyuncular da form tutup sorumluluk almaya başladı. Selçuk, Chedjou, Sabri, Hakan Balta sezon başına göre iyi durumdalar.

RIDVAN DİLMEN: Hamza Hoca'nın kindar olmaması çok güzel bir huyu. Oyuncularıyla iletişimine olumlu yansıyor. Jem Paul Karacan ilk maçında iyi oynadı. Pas oyunu için uygun, düz oynamayan bir futbolcu

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Rıdvan Dilmen Eskişehirspor Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (7)

aliMobil-ANDROID:

Rıdvan a sen sus aptal sin cok

1
4
yanıtYanıtla
RIDVAN DİLMEN SEN KİMSİN YA:

AKPLİ RIDVANA BAKIN HELE ULA SENİN YAŞINDAKİLER TEKNİK DİREKTÖR OLDU SEN HALA YORUMCUSUN YÜRÜ GİT İŞİNE YAA

1
2
yanıtYanıtla
cem:

teknik direktör olma şartımı var böyle salak yorumlaz yazmayın

yanıt0
yanıt0
Cemal:

Rıdvan Hoca''nın halemlere ait bu yorumları, çok doğru ve takdire şayan. Ama yıllarca bu halemlerin Fener lehine verdikleri ve hala vermekte oldukları kararlar içinde öz eleştiri yapmalı, günah çıkarmalı. . Fener lehine olursa eyvallah!. . olmazsa yuuhh!öyle mi?. . Bu lig bu halemlerle gitmez. . Avrupa''dan gelen hakemler yönetmeli. . En iyisi bölgesel ligler olmalı ve ilk 6 takım play-off''a kalmalı. .

1
1
yanıtYanıtla
alı:

BU ULKEDE BIR RENKLI TV YE MAC KAZANDIRAN HAKEMLERIDE GORDUK. 80 LI YILLARDA SIMDI O HAKEM YORUMCU OLMUŞ. BIZEDE BU YAKISIR.

1
0
yanıtYanıtla
1:

PROFESYONEL HAKEMLİĞE GEÇTİK DİYENLER BUNU SAHADA NEDEN GÖREMİYORUZ . HAKEMLİKTE FUTBOLCULUK GİBİ OLMASI LAZIM . NASIL FUTBOLCU HER GÜN ANTRENMAN YAPIYOR YEDİĞİNE İÇTİĞİNE DİKKAT EDİYOR DÜZENLİ BİR HAYAT YAŞAMAYA ÇALIŞIYORSA HAKEMLERDE AYNI FUTBOLCULAR GİBİ ÇALIŞMALIDIR BENCE PROFESYONELLİK BUDUR .

0
0
yanıtYanıtla
AdamınBiri:

zoruna gitmesin rıtvan

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title