Haberler

Rıdvan Dilmen: Galatasaray Ancak Günay'ın Hatasıyla Kazanırdı

Güncelleme:

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, "Maç sabaha kadar oynansa Galatasaray ancak Günay'ın hatasıyla kazanırdı. Şampiyonluk şansları çok azaldı." dedi.

Spor Toto Süper Lig'de 15. hafta maçında Beşiktaş, Galatasaray'ı 2-1 mağlup etti. Rıdvan Dilmen derbinin ardından Galatasaray'ı yerden yere vurdu.

"SABAHA KADAR OYNANSA BEŞİKTAŞ KAZANIRDI"

"Galatasaray hiçbir şey yapmadı bugün. Kaldı ki, Beşiktaş sezon başındaki görüntüsünden uzak olmasına rağmen. Bu maç sabaha kadar oynansa Galatasaray ancak kaleci Günay'ın hatasıyla kazanırdı. Olcan'ın şutu dışında 95 dakika sıfır pozisyon Galatasaray adına. Maalesef diyorum ama Galatasaray'ın şampiyonluk şansı azaldı. Artık yarışta olması çok zor görünüyor.

"TOLGA OYNAMAK İSTEMEMİŞTİR"

Beşiktaş'ta ben Ben tahmin ediyorum ki, Tolga oynamak istememiştir. Bundan sonra ayrılmak zorunda kalabilir. Maç kötü bitseydi, Tolga'nın hiç hatası olmasa da tepki olurdu. Ama dönüşü de olabilirdi. Bugün oyunu değil, oyuncuyu konuşabiliriz. Bence Chedjou orta saha oynamaz değil, ama verim alınabilir mi? Belki birkaç hafta sonra alınabilir. Chedjou, Jose Rodriguez'e göre ayağı daha iyi olan, topu oyuna daha iyi sokabilecek biri. Bilal bu maçta yumuşak kalırdı.

"PEREIRA HİÇ AĞLAMASIN"

Şu Galatasaray'ın yedek kulübesine bak. Pereira hiç ağlamasın yani, ben tribündekilerini sayarsam Fenerbahçe'nin."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rıdvan Dilmen Galatasaray Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

Adınızı Yazın:

niye zıblıyon rıdvan sonuç fenere yaramadı diye sen daha çok zıblıyacah

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title