Haberler

Rıdvan Dilmen: Doğma Büyüme Fenerbahçeliyim Ama Beşiktaş'la Gurur Duyuyorum

Güncelleme:

Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın Antalyaspor'u deplasmanda 5-1 mağlup ettiği maçın ardından siyah beyazlılara methiyeler dizdi.

Beşiktaş, Antalya Arena'nın açılışının yapıldığı maçta Antalyaspor'a konuk oldu. Rakibi karşısında tam anlamıyla şov yapan siyah-beyazlılar sahadan 5-1'lik galibiyetle ayrıldı.

"BUGÜN MAÇ 28-0 BİTEBİLİRDİ"

NTV Spor'da yayınlanan %100 Futbol Programında Beşiktaş'ın oynadığı futbolu masaya yatıran Rıdvan Dilmen, "Beşiktaş bambaşka bir futbol oynuyor. Bugün maç 28-0 bitebilirdi. 5-1 bitti. Kendi kalesinde de tehlike yaşamadı çok fazla. Bakın bence Eskişehir'deki maç önemli bir ders oldu bugüne. Öyle bir takım var ki, Tolga'sından Gomez'ine, İsmail'ine... Herkes görevini kusursuz yapıyor." dedi.

"BEŞİKTAŞ'LA GURUR DUYUYORUM"

Birisine ayrı parantez açsam diğerine haksızlık edecekmiş gibi geliyor bana. Şunu söyleyebilirim ki, doğma büyüme Fenerbahçeliyim ben. Ancak şu Beşiktaş'ın oynadığı futboldan gurur duyuyorum. Bu ligde olmasından gurur duyuyorum. Emin olun ki Aziz Yıldırım, Dursun Özbek, Şota da 'yaz bizim takım neden böyle oynamıyor' diyordur." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rıdvan Dilmen Antalyaspor Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (6)

ORTAASYALI:

yapma rıdvan be. ne kadar seviyorsunuz abartmayı. antalya formsuz. çöküşte. bu aralar 3-5 yiyordu hep zaten. beşiktaş zevk vermiyor. ısıran bir takım değil ancak böyle anadolu takımlarını falan bazen yener.

0
15
yanıtYanıtla
SOSYOLOG:

SEYTAN, , LAKAPLI RIDVANA INANILIRMI, , SEYTAN NE ZAMAN DOGRU SÖYLEMiS Ki, , SiMDi SÖYLESiN, , BU SENE SAMPIYON, , TiMSAH OLACAK, , HiC KIMSE KEM KÜM ETMESiN, , , BUNA ADIM GiBi INANIYORUM:

3
8
yanıtYanıtla
kartal:

beşiktaşı böyle yürütmezler lig tv batar yoksa en kısa zamanda önünü keserler

6
1
yanıtYanıtla
Nuri:

Taraflı tarafsız on numara yorumcu. . . Adamsın !!!

4
0
yanıtYanıtla
ATLanTiS:

Rıdvan beye tşkler. Ama Beşiktaşımızada sesleniyorum her sezon başı herkes beşiktaşı övüyor. herkes iyi diyor. herkes şampiyon diyor ve sonuç hüsran. Ey beşiktaş artık bu sözlere bu laflara dikkat et. Bu sene bari babalara gelme. Futboluna bak. . . . !

2
0
yanıtYanıtla
adimi yazdim:

cok dogru Besiktas en güzel türkiyede futbol oynayan takim ama sampiyon olamasalar antrenörü kovarlar gene cünkü türkiyede futbol kültürü öyle o kadar biliyorus o kadar yapiyorus

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title