Haberler

Rıdvan Dilmen'den Muslera'ya: 80 Tane mi Yiyecek

Güncelleme:

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaraylı Fernando Muslera'yı yediği goller yüzünden eleştirirken "Tamam savunma kötü ama 40 tane yemiş. 80 tane mi yiyecek?" ifadesini kullandı.

27. haftasında oynanan Eskişehirspor- Galatasaray maçını yorumlayan Rıdvan Dilmen çarpıcı tespitlerde bulundu. Fernando Muslera'nın, Galatasaray'ın Eskişehirspor'a 4-3 mağlup olduğu maçtaki performansının zayıflığına dikkat çeken ünlü yorumcu "80 tane mi yiyecek" sözüyle Uruguaylı kaleciye eleştiride bulundu.

"GALATASARAY İŞİ BIRAKMIŞ"

Ünlü yorumcu "Galatasaray sadece Ziraat Türkiye Kupası'nı kovalıyor. İşi tamamen bırakmış durumda. Hedefi bir kupayla 2 tane derbi maçı. Oyuncuları dinlendirerek kullanıyor zaten yedek kulübesinde tanınmayan isimler var A2'den. Eskişehirspor'un golü geliyorum dedi resmen. Hedefi olması gereken ama hedefsiz bir takımla amacı olan bir takım karşı karşıya geldi." ifadesini kullandı.

"GALATASARAY'DA OYUNCULARIN AKLI FİKRİ FENERBAHÇE MAÇINDA"

Başarılı yorumcu"Galatasaraylı futbolcular sezon başından beri 5 farklı teknik adam ile maça çıktı. Böyle bir şey tarihte yoktur. Galatasaraylı yöneticiler ve futbolcular, Galatasaray'a bu sezonu yaşattıkları için üzülmeliler. Galatasaray yönetimi enkaz mı devralmış? O zaman 5 tane teknik adam değiştirme. İstifa ediyorsa da ettirme. Galatasaray'da oyuncuların aklı fikri Fenerbahçe maçında. Biraz da kupada. Daha 8 hafta var belki 6. hoca da gelir. İlhan Cavcav'a konuşuyoruz ama koskoca Galatasaray..." dedi.

"RIEKERINK GALATASARAY'I RÜYASINDA GÖREMEZDİ"

Yorumcu Dilmen "Riekerink'in gelmesinin zeminini hazırlamışlar önceden. Rüyasında göremezdi Galatasaray'ı. Hala rüyada sanıyordur kendini." dedi.

DİLMEN'DEN MUSLERA YORUMU

Rıdvan Dilmen "Muslera da çok kötü bir sezon geçiriyor. Ona bir şey olmaz yok. Tamam savunma kötü ama 40 tane yemiş. 80 tane mi yiyecek? Üçüncü golü Muslera ayarında bir kaleci değil normal bir kaleci bile yememeli." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rıdvan Dilmen Eskişehirspor Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

gs 31 babos:

dılmn senden yorumcu olmaz

2
12
yanıtYanıtla
Türkay Türk Mobil-IOS:

Muslera iyi kötü sana ne sen milli takımdan kaçan Volkan Demirel'e sahip çık

9
2
yanıtYanıtla
RealMobil-IOS:

Izlemeyin şunları artık

7
1
yanıtYanıtla
BU NURSUZ:

Rıdvan beğin ne alıp veremediği var gasaray gasaray diyip duruyor Galatasaraydır doğrusu nedir bu kin nefret. fenerbahçeye toz kondurmuyor

3
3
yanıtYanıtla
MMOM:

Müslüman, sürekli Gusul Abdesti ile dolaş ve her Farz Namazından önce Gamet getir. Namaz abdestiyle dolaşırsan daha eftaldir.

2
4
yanıtYanıtla
fb1907:

sen ne alakasın maydonoz erif

yanıt2
yanıt0
gs 31 mıllı:

dılmn yabancı kalecı yasaklansın ayı volkan daga gıtsın turkıyeye gelen kalecılerın en ıyıllerınden bırıdır muslera suc gs yonetıcılerınde hamzanın ssucu neydı

4
2
yanıtYanıtla
gs 31 baba:

rıdvan gassarayı bu duruma getıren terımden hesap sorsana uyutan futbol oynayan mıllı takımı eletırsene terım bu uyutan futbolla frasnsada tur gecermı hesap sor terımı elestr o zmn sana yorumcu derım hamzanın sucu neydı

4
0
yanıtYanıtla
garacor:

Rıdvan sen sus bi dahada konuşma

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title