Haberler

Rıdvan Dilmen: Beşiktaş, Demba Ba'yı Satabilir

Güncelleme:

Usta yorumcu, "Beşiktaş'ın ekonomik durumunu bilmiyoruz, belki de Demba Ba'yı satmak zorunda kalabilirler" dedi.

NTVSPOR'da yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programında Beşiktaş'ın Gençlerbirliği'ni 2-1 mağlup ettiği maçın ardından da değerlendirmede bulunan Rıdvan Dilmen, Beşiktaşlıları üzecek bir iddiada bulundu.

"DEMBA BA'YI SATMAK ZORUNDA KALABİLİRLER"

Rıdvan Dilmen, "Slaven Bilic, arkasında kötü bir takım bırakmıyor. Beşiktaş'ın ekonomik durumunu bilmiyoruz, belki de Demba Ba'yı satmak zorunda kalabilirler" ifadelerini kullandı.

"BU MAÇTAKİ COŞKU DERBİ HARİÇ BİRKAÇ HAFTADA YOKTU"

Karşılaşmanın devre arasında değerlendirmelerde bulunan Rıdvan Dilmen, "Taraftar maça ilgi göstermemiş. Keşke izleme şansları olsaydı maç çok heyecanlı. Bu maçtaki coşku derbi hariç önceki birkaç haftada yoktu. Ben ilk defa Gençlerbirliği'nin yarı sahayı geçemediği gördüm. Çocuklar zevk ve keyif alarak oynadı."dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Rıdvan Dilmen Demba Ba Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

tolgahan1:

bjk nin oyuncusumuki ??? bence chelseaden kiralik degilmiydi bu demba ba ? :-)

0
7
yanıtYanıtla
bjk li:

hemen satsınlar 1 maç iyi 3 maç kötü 2 maç iyi 5 maç kötü zaten son 5 maçta hiçbişey yapamadı topa bile vuramadı hemen satılsın

4
0
yanıtYanıtla
hasan:

bence bilicin hatasi pektemege cok sans vermesiydi. onun yerine tosun pasa oynasaydi belkide Bjk sampiyon olabilirdi. pektemek cok sanssizmi desem ugursuzmu desem bilmiyorum. adamin sakatlanmadigi macini neredeyse hatirlamiyorum. ben bir galatasarayli olarak böyle görüyorum.

4
0
yanıtYanıtla
efe can:

bu adam orta sahasi top yapan kücük bir kulube gitsin 50 tane gol atar

0
1
yanıtYanıtla
ugur sahmobilWeb@haberler.com:

Haydaa

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title