Haberler

Riccardio Beni Zorlayacak"

Sebastian Vettel yeni takım arkadaşı Daniel Riccardio'nun 2014'te kendisini zorlayacağını düşünüyor.

Schumi'nin durumu aynı

Son dört yılı açık ara farkla şampiyon olarak tamamlayan Alman pilot Sebastian Vettel, 2014 sezonundan itibaren takım arkadaşı olan Riccardio'yu geride bırakmanın kolay olmayacağını söyledi.

Daha öncelerde HRT ve Toro Rosso adına mücadele eden Riccardio artık bir Red Bull pilotu. Testlerde istedikleri tempoyu tutturamasalar da umut verici zaman turları attıklarına dikkat çeken Vettel, tüm takım ve pilotların şu anda aynı konumda olduğunun altını çizdi.

Vettel, "Bu sezon öğrenmemiz ve alışmamız gereken çok şey var. Bu yüzden şu an için kimse kimseden üstün değil. Ancak Daniel'in Red Bull'a çabuk ayak uyduracağından ve kendi stilini oluşturacağından eminim. Kendisine tavsiyede bulunmayacağım. Çünkü herkesin kendine özgü bir tarzı var." yorumunda bulundu.

Eski takım arkadaşı daha Mark Webber'in tecrübeli olduğunu ifade eden Vettel, "Bu yıl Daniel'in yarışlarda bana zor anlar yaşatacağından eminim." dedi.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Sebastian Vettel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title