Haberler

Rhodolfo, Gremio Taraftarlarına Veda Etti

Güncelleme:

Beşiktaş'ın transferini bitirmek üzere olduğu Rhodolfo, taraftarlara veda etti, "Kupa kaldırmadan ayrılmak istemezdim ancak sahada her zaman en iyisini verdim." dedi.

Beşiktaş'ın kısa süre içinde transferini açıklaması beklenen Rhodolfo, Gremio formasıyla sahada yer aldığı Flamengo maçının ardından taraftarlarına veda etti.

Ayrılık kararını duyuran 28 yaşındaki oyuncu, "Görüşmeler bir süredir sürüyordu. Gremio'da çok iyiydim, ancak finansal durumları da düşünmek zorundaydım. Burada bir kupa kazanmadan ayrılmak istemezdim. Sahada her zaman en iyisini verdim, ancak işler bizim istediğimiz gibi gelişmedi" dedi.

"KULÜP PARA KAZANACAK"

Finansal olarak kulübün iyi bir gelir elde edeceğini düşündüğünü söyleyen Sambacı, "Sanırım yönetimin yaptığı görüşmeler sonrasında kulüp için en iyi finansal koşullar sağlanmıştır. Ancak daha transfer %100 bitti diyemeyiz" diye konuştu.

Maçta kendisi için açılan "Teşekkürler Rhodolfo" pankartını da değerlendiren stoper, "Bu pankart beni çok mutlu etti, işimi iyi yaptığımın göstergesi. Bu harika taraftara kupa getiremedik, ancak iyi iş yaptığımı düşünüyorum. Maalesef bugün kazanamadık, ancak Gremio taraftarlarına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

"PAZARTESİ YA DA SALI GÜNÜNE KADAR..."

Gremio Sportif Direktörü Cesar Pacheco da transferle ilgili konuşurken, "Biz Rhodolfo'yu kaybetmek istemiyoruz, Beşiktaş almak istiyor. Bütün dökümanların elimize geçmesi gerekir, çünkü bu anlaşma zorlu bir anlaşma, başka ortaklar var. %100 tamamlanmadıkça bitti diyemeyiz. Ancak pazartesi ya da salı gününe kadar her şey tamamlanabilir" değerlendirmesinde bulundu.

Tecrübeli oyuncunun ayrılmasını istemediklerini kaydeden Pacheco, "Yönetim onun kalmasını istedi. O da kalmak istedi, ancak neredeyse 30 yaşında ve onun profesyonel ilerleyişini engelleyemeyiz. Yeni bir oyuncu için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" şeklinde yorum yaptı.

Beşiktaş'ın yeni stoperinin, Salı ya da Çarşamba gübü İstanbul'da olması bekleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

Anıl:

Sayın Menajer Beşiktaş yine yanlıs yaptı diyorsunuz sayın Fikret Orman geldiği zamandan itibaren mali durumları göz önüne alarak hangi transferi yanıs oldugunu söyleyebilirsin bir kaç tanesi dısında Enaramo, Sezer, Gökhan Süzen gibi Beşiktaştan başka oyuncu satarak para kazanan takım göstersene bana Türkiyeden Gökhan Töre , Demba Ba, Atınc , Tolgay , Sosa , Pedro Oguzhan Ersan , Milosevic bu oyuncular suan aldıgımız ücretin en az 2 katına kulüp tarafından satılmış ve satılabilecek oyuncular

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title