Haberler

    Rezvani Beast Alpha Nihayet Ortaya Çıktı

    CARMEDYA.COM – Uzunca bir süre teaser fotoğraflarıyla ortalığı karıştıran Rezvani Beast Alpha nihayet tüm çıplaklığı ile karşımıza çıktı. Lotus tabanlı üretilen bu model, Honda kaynaklı 2.4 litrelik K24 kodlu dört silindirli motora sahip olacak. Turbocharger yerine Rotrex supercharger kullanacak olan model bu sayede performansının zirvesine ulaşacak. Rezvani Beast Alpha’nın motor sisteminde piston güçlendirmesi de yapıldı. Modelin...

    CARMEDYA.COM – Uzunca bir süre teaser fotoğraflarıyla ortalığı karıştıran Rezvani Beast Alpha nihayet tüm çıplaklığı ile karşımıza çıktı. Lotus tabanlı üretilen bu model, Honda kaynaklı 2.4 litrelik K24 kodlu dört silindirli motora sahip olacak. Turbocharger yerine Rotrex supercharger kullanacak olan model bu sayede performansının zirvesine ulaşacak. Rezvani Beast Alpha"nın motor sisteminde piston güçlendirmesi de yapıldı.

    Modelin bu eklentiler sonucunda 500 Hp güç ürettiği biliniyor. Maksimum 281 Km/s hıza ulaşacak olan modelin 0-100 hızlanması 3.2 saniye sürecek. İç mekanda kullanılan alcantra ve deri kombinasyonu kalite çıtasını yükseltecek. Ek olarak orta konsolda yer alan ekran Apple CarPlay ve Android Auto yazılımlarını destekleyecek. Rezvani Beast Alpha 200.000 $ seviyesinden satılmaya başlanacak.

    Kaynak: Carmedya.com / Otomobil

    Honda Otomobil Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title