Haberler

Bodrum'da Restoran İşçilerinin Kaldığı Lojmanda Yangın

Güncelleme:

Bodrum'da işçilerin kaldığı lojmanda çıkan yangını, itfaiye ekipleri söndürdü.

Bodrum'da yangın- Muğla'nın Bodrum ilçesinde restoran işçilerinin kaldığı lojmanda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çevre iş yerlerine sıçramadan güçlükle kontrol altına alındı Bodrum'da işçilerin kaldığı lojmanda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.İlçeye bağlı Gümbet Mahallesi İnönü Caddesi'nde işçilerin kaldığı lojmanda, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.Yangına, haber verilmesi üzerine bölgeye gelen Muğla Büyükşehir Belediyesi'ne ait itfaiye ile Muğla 911 Arama ve Kurtarma ekiplerince müdahale edildi.Ekipler, yangının çevre ev ve iş yerlerine sıçramaması için çalışma yürüttü. Kısa sürede lojmanın büyük bir bölümünü saran alevler, güçlükle söndürüldü. Yangında lojmanın büyük bir bölümü kullanılamaz hale geldi.Öte yandan yangının başladığı sırada lojmanda bulunan bir işçinin de vatandaşların yardımıyla kurtarıldığı öğrenildi.Polis ekipleri yangının çıkış nedeniyle ilgili bölgede inceleme yaptı. -

Kaynak: AA / Güncel

Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

fuat cengiz:

yanan lojman dominos pizzanın işçilerin kaldıgı yer müdürleri kral gibi yerde kalır işçiler ofisken kulanılan yeri lojman yapmışlar. hiçbir sorunla ilgilenmezler bende orda kalmıştım begenmedim gittim.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title