Haberler

    Resident Evil 6'nın Çekimleri Yakında Başlıyor

    Serinin yıldızı Milla Jovovich, Facebook sayfasından müjdeyi verdi.

    Mahmut Saral - -

    Oyun dünyasından sinemaya uyarlanan ve başarı elde eden nadir isimlerden olan Resident Evil, altıncı filmiyle final yapmaya hazırlanıyor. Resident Evil: The Final Chapter isimli son filmin çekimlerine önümüzdeki Ağustos ayında başlanacağı bildirildi. Bu aslında bir "erteleme" anlamına da geliyor. Sebebi ise, filmin başrol oyuncusu Milla Jovovich ile yönetmeni (aynı zamanda Milla'nın eşi) Paul W.S. Anderson'ın ikinci çocuklarını bekliyor olmaları. Bu sebeple de doğumun ardından biraz zaman geçmesi gerekiyor. Böylece Milla'nın kendini toparlayıp form tutabileceği, sette çekimlere katılabileceği düşünülüyor.


    Bu arada, Resident Evil: Retribution'dan tanıdığımız Bingbing Li'yi tekrar Ada Wong rolüyle izleyeceğiz. Ayrıca Wentworth Miller da Chris Redfield (Resident Evil: Afterlife) olarak dönüyor.


    Milla Jovovich, Wentworth Miller, Sienna Guillory, Bingbing Li, Spencer Locke, Shawn Roberts ve Johann Urb gibi oyuncuların rol alacağı Resident Evil: The Final Chapter'ın 2016'da vizyonda olması bekleniyor.


    Şimdiye kadar vizyona giren 5 Resident Evil filmi gişede toplamda 915 milyon dolarlık hasılat elde etti.


    Avatar 2, yeni Escape From New York ve Gremlinler hakkında bilgiler



    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Milla Jovovich Mahmut Saral Facebook Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title