Haberler

    Resident Evil 0 Hd Remaster Duyuruldu

    Capcom eski Resident Evil oyunlarını yenileyip sunmaya devam ediyor.

    Hasan Uğur Nayır - -

    Japon geliştirici Capcom, Resident Evil'ın kaymağını bitirene kadar yemeye kararlı. Şirket 2002'de GameCube'e özel olarak çıkan Resident Evil 0'nun HD REmaster sürümünü açıkladı. Oyun 2016 başlarında PC, PS3, PS4, X360 ve XOne için yayınlanacak.


    Orijinal oyunun yapımcısı ve geliştirici ekipten önemli kişilerin HD REmaster için geri döneceği de belirtildi. Capcom önümüzdeki haftalarda daha fazla detayın açıklanacağını da vurguladı. Resident Evil 0, Resident Evil 1'in öncesini anlatıyor. Oyun yüksek ihtimalle dijital olarak satışa sunulacaktır.


    Anlaşılan Capcom daha başka eski Resident Evil oyunlarını çıkarmaya devam edecek. Zaten Resident Evil Remake'in HD sürümü 1 milyon adet satmıştı. Capcom'un en iyi bilinen oyun serisi olan Resident Evil'ın ilk oyunu 1996 senesinde piyasaya sürüldü. Seri 1996'dan bu yana (31 Mart 2015 itibarı ile) toplamda 65 milyon adetlik satışa imza attı.


    Gelecek sene Resident Evil'ın 20. yılı oluyor. Japon oyun yapımcısı belki 20. yıla özel bir paket veya başka bir şeyler sunabilir.



    Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Hasan Uğur Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title