Haberler

Renault, Espace otonom demo aracını gün yüzüne çıkarıyor

Güncelleme:

Renault, 28 AB Ulaştırma Bakanı ile birlikte otonom araçlar konusunda yasal çerçeveyi destekleyen bir girişime katılıyor.

Renault, gelişmekte olan otonom sürüş teknolojilerini seçkin Avrupalı politika belirleyicilerinden oluşan bir gruba göstermek üzere bugün eşsiz bir etkinliğe katıldı. Avrupa Birliği'nin 28 Ulaştırma Bakanı otonom araçlar lehine Amsterdam Deklarasyonu'nu imzalamak üzere Amsterdam'da bir araya geldi.

Renault ; ortakları, yasama organları ve diğer üreticiler ile birlikte otonom araçların kullanımını ve bu yeni teknolojik alandaki Avrupalı otomobil üreticilerinin rekabetini artırmak için mevcut karayolu trafiği mevzuatını şekillendirme konusunda aktif bir rol oynuyor.

Renault-Nissan Otonom Araç Direktörü Rémi Bastien. "Bugün, yollarda göreceğimiz otonom araçlar için yeni bir milat. "Renault olarak, yolda güvenli ve stressiz bir sürüş için sanayi ortakları, üreticiler ve meclis üyeleri ile birlikte yakından çalıştığı için büyük mutluluk duyuyoruz" açıklamasını yaptı.


Kaynak: Bültenler / Güncel

Avrupa Birliği Amsterdam Renault Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title