Haberler

Ren Nehri'nde "Şampiyon Fener" Sesleri

Fenerbahçeli Koblenzliler, Ren Nehri üzerinde gemiyle tur atıp Fenerbahçe'nin 18. şampiyonluğunu kutladılar.

Fenerbahçeli Koblenzliler, Ren Nehri üzerinde gemiyle tur atıp Fenerbahçe'nin 18. şampiyonluğunu kutladılar. Ren nehri gün boyu adeta 'Şampiyon Fener, En Büyük Fener' sesleriyle inledi.

Almanya'da Koblenz kenti ve civarında yaşayan Fenerbahçeliler kiraladıkları "Deutsches Eck" adlı gemi ile gün boyunca şampiyonluk turu atıp muhteşem bir şampiyonluk kutlaması gerçekleştirdiler. 200'e yakın davetlinin katıldığı kutlama, Ren Nehri ile Mosel nehirlerinin kesiştiği Koblenz Deutsches Eck'ten geminin hareket etmesiyle başladı. Orkestra ve davetlilerin Fenerbahçe marşlarını birlikte söylemelerini Ren Nehri kenarındaki Almanlar da alkışladı. Bol bol göbek atılıp halayların çekildiği gecede Mehmet Coşkuner ve Grubu Eski Dostlar ile şarkıcı Şeniz Gerboğa sahne aldı. Geceye Darmstadt, Dortmund, Stuttgart ve Reutlingen Dernekleri yöneticeleride katılarak Ren nehri üzerindeki şampiyonluk coşkusuna ortak oldular. Fenerbahçe'nin 18. şampiyonluğu hep birlikte söylenen Fenerbahçe marşları ve şarkılarıyla çılgınca bir balo ile kutlandı.

Saat 19. 07'de yola çıkan gemide Fenerbahçeliler "Şampiyon Fener", "En büyük Fenerbahçe" sloganlarıyla ortalığı inim inim inlettiler. Gecenin konukları ellerinde Fenerbahçe ve Türk bayraklarıyla sanatçılara eşlik ederek unutamayacakları bir gece yaşadılar. Gemi turunu düzenleyen Koblenz Fenerbahçeliler Derneği'nin Yönetim kurulu Başkanı Fevzi Kaplan, "Fenerbahçe ruhunu Almanya'da da yaşatıyoruz. Bu gece de bunun güzel örneklerinden biri. Değişik bir şampiyonluk kutlaması yaptık" deyip tüm konuklara geceye katıldıkları için teşekkür etti. Fenerbahçe'li tüm futbolcuların orjinal imzalı milli futbolcu Caner'in 88 numaralı forması ise açık artırmada 460 Euro'ya satıldı. Gece saat 01. 07'de geminin rıntıma yanaşmasıyla sona erdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title