Haberler

Reklama Gittiğini Sanan Fatih Altaylı Fena Yakalandı

Güncelleme:

Habertürk'te yayınlanan 'Teke Tek' programında reklama gittiğini sanan Fatih Altaylı'nın söyledikleri ekran başındakileri şaşkına çevirdi.

Habertürk ekranlarında sunuculuğunu Fatih Altaylı'nın yaptığı 'Teke Tek' programının dün akşam yayınlanan bölümünde ilginç anlar yaşandı. Reklama pas atan Fatih Altaylı konuşmaya devam etti.

"BEN KATİLLERE HİÇ KIZMAM"

Altaylı ''Ben katillere hiç kızmam. İki şey bana çok normal gelir. Bir sakat kalmak, iki katil olmak. Yani yoldan çıkarım sakat kalabilirim. Ya da bir şey olur katil olursun'' ifadelerinin ardından programın reklama girmediğini görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Fatih Altaylı Habertürk Magazin Haberler

500

Yorumlar (26)

XrieL:

yolda giderken bir araba çarpar sakat kalırsın, biri malına mülküne namusuna göz diker katil olursun. .

25
1
yanıtYanıtla
Adsız ben:

Gözüne araba farı gelen tavşan gibi kalakalmış !!

25
0
yanıtYanıtla
toby:

ne var ki söylediklerinde, her an sokakta vahşi hain kırolardan birini öldürüp katil olabilirsin

17
0
yanıtYanıtla
KaraUzman:

Bu tiplerin çoğu ABD ajanı. . . .

12
3
yanıtYanıtla
VV:

ULAN BİR ADAM SİZİN SİYASİ FİKRİNİZE TEZAT OLMASIN HEMEN AJAN MAJAN SALLIYORSUNUZ. . LEN SİZDEN DAHA İLERİ CAHİL VAR MI BU YERYÜZÜNDE? ELİNDE BİR BELGE VARSA ÇIKARDA HERKES BİLSİN, . AJANMIŞ!!! SALLA KAFADAN, O AJAN , BU PARALEL, ŞU BİLMEM NE!!YÜRÜ İŞİNE. . .

yanıt1
yanıt0
doğru söze ne denir:

ülkenin kepaze halini, iki cümle ile anlatmış, trafiktede katil olabilirsin, yolda yürürkende sakat kalabilirsin, yamuk yumuk kaldırımdan ayağın kayar, aşil tendonunu alıverirsin eline, herif trafikte çeker birini vurur, bak ne kolay katil olunuverdi hemen. . .

10
1
yanıtYanıtla
kadiköylu:

sen galatasaraylımısın la

yanıt0
yanıt1
doğru söze ne denir:

hayır Beşiktaşlıyım, sen önce Kadıköy yazmasını öğren davar, hangi dağdan geldin kadıköye de havasını soluyorsun öküz, adamın ne dediğinin nesini anlamadın ayı. . .

yanıt4
yanıt0
KAVKAZ:

DOĞRUYU SÖYLEMİŞ. . . EVDEN DIŞARI ÇIKTIĞINIZDA HER ZAMAN BU İKİ ŞEYİ OLABİLME İHTİMALİNİZ BU TOPLUMDA MAALESEF HER AN VARDIR.

6
4
yanıtYanıtla
Yigit D.:

Karalama kampanyasına bak. Adam yalan mı söylemiş ? Proğramdan çıkıp evine giderken kaza geçirip sakat kalabilir, ya da kaza geçirip birisinin ölmesine neden olabilir yani katil de olabilir ? Neyi anlayamadınız bu söylemdeki ?

7
3
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title