Haberler

Regnum Carya, bir kez daha dünyanın en iyi oteli seçildi

Güncelleme:

Coral Turizm'in bu yıl 14'üncüsünü düzenlediği ve kullanıcılar tarafından oylanan ankette, Regnum Carya Golf & Spa Resort dünyanın en iyi oteli seçildi.

Geçtiğimiz Kasım ayında G20 Zirvesi kapsamında tüm dünya liderlerini başarı ile aynı çatı altında ağırlayan Regnum Carya, 28 ülkeden 5210 otel arasından 1. Seçildi.

Öztürk Grup'un 2014 yılı içinde hizmete sunduğu, yeşil ile maviyi kucaklayan coğrafyası, standart odalarında dahi VIP hizmet sunan kişiye özel anlayışı ile dikkat çeken Regnum Carya Golf & Spa Resort, bir kez daha dünyanın en iyi oteli seçildi. Geçtiğimiz yıl en önemli dijital otel platformlarından biri olan tophotels kullanıcıları tarafından tüm dünyada en iyi otel seçilen Regnum Carya Golf & Spa Resort, bu yıl da global tur operatörü Coral Turizm tarafından düzenlenen Starway World Best Hotels de dünyanın en iyi oteli oldu.

14 yıldır düzenlenen ödül programında Ukrayna, BDT ülkeleri, Gürcistan, Polonya, Türkiye ve Balkan ülkelerinden yaklaşık 200 bin katılımcı, ziyaret ettikleri otelleri oyladı. Kullanıcılar, 28 ülkeden 5210 oteli, hizmet performansı, mutfak zenginliği ve lezzeti, oda ve restoranların temizliği, çocuklar için sunulan hizmetlerinin yanı sıra, bahçe ve havuzlar ile animasyon ve spor imkanlarına göre değerlendirdi. Kullanıcılar, İspanya, Malezya, Dominik Cumhuriyeti, Endonezya, Sri Lanka gibi dünyaca ünlü turizm merkezlerindeki oteller arasından Regnum Carya'yı 1. Seçti. Listeye giren ilk 10 otelin 7'si Türkiye'den çıktı.

Ukrayna Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı'nın (UITT) ilk günü, Kiev'de düzenlenen ödül töreninde Regnum Carya Golf & Spa Resort adına Satış Pazarlama Direktörü Dede Akkaş ödül aldı.

Yalın lüks anlayışının hakim olduğu Regnum Carya Golf & Spa Resort, Kasım Ayı'nda G20 Zirvesi boyunca dünya liderlerini ağırlayarak Türkiye'nin tanıtımında da aktif rol oynamıştı. Regnum Carya Golf & Spa Resort, 2014 yılında booking.com tarafından 9,2 puan ile Mükemmeliyet Sertifikası ile ödüllendirilirken, tripadvisor tarafından da 2015 Yılı Gezginlerin Tercihi Ödülü'nde En İyi Otel seçilmişti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Regnum Carya Ukrayna Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title