Haberler

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde Mezuniyet Töreni

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Salondan ve katılımcılardan detay Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman'ın konuşması Diploma töreni İlahiyat fakültesini üçüncülükle bitiren Refike Yılmaz'ın ödülünü 2 yaşındaki kızı Sıla ile alması Refike Yılmaz'ın konuşması Kep fırlatma tören Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde mezuniyet töreni Rektör Prof. Dr. Karaman: "13 fakülte, 5 yüksekokul ve 6 meslek yüksekokulundan yaklaşık 6 bin öğrenci başarıyla mezun oldu" Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Salondan ve katılımcılardan detay

Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman'ın konuşması

Diploma töreni

İlahiyat fakültesini üçüncülükle bitiren Refike Yılmaz'ın ödülünü 2 yaşındaki kızı Sıla ile alması

Refike Yılmaz'ın konuşması

Kep fırlatma tören Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde mezuniyet töreni

Rektör Prof. Dr. Karaman:

"13 fakülte, 5 yüksekokul ve 6 meslek yüksekokulundan yaklaşık 6 bin öğrenci başarıyla mezun oldu"

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman, üniversitenin Kongre ve Kültür Merkezi salonundaki törende, ülkenin birlik ve bütünlüğüne yönelik terör saldırılarını nefretle kınadıklarını belirtti.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinin 2006'da kurulduğunu anımsatan Karaman, "13 fakülte, 5 yüksekokul ve 6 meslek yüksekokulundan yaklaşık 6 bin öğrenci başarıyla mezun oldu. Bugüne kadar 31 bin 414 öğrenci mezun olmuştur." dedi.

Başarılı ve huzurlu bir eğitim dönemi geçirdiklerini vurgulayan Karaman, şöyle devam etti:

"Bazı üniversitelerdeki istenmeyen olaylar, üniversitemizde yaşanmadı. Bu şekilde huzurlu bir eğitim dönemi geçirmemizde başta öğrencilerimiz ile akademik ve idari personelimizin, sıcakkanlı, sevecen Rize halkının önemli katkıları olmuştur. Henüz 10 yıllık bir üniversite olmamıza rağmen birçok alanda, bizden çok daha önce kurulan üniversiteleri geride bırakarak önemli başarılar elde ettik. 2015 ÖSYS sonuçlarına göre üniversitemiz tercih edilme ve yerleşme oranı açısından 104 devlet üniversitesi arasında 20. sırada yer almıştır."

Törene kızıyla katıldı

Konuşmaların ardından, üniversiteyi dereceyle bitiren öğrencilere ödülleri verildi.

İlahiyat fakültesini üçüncülükle bitiren Refike Yılmaz, ödülünü almak üzere sahneye kucağında 2 yaşındaki kızı Sıla ile çıktı. Yılmaz, ödülünü İl Garnizon Komutanı Albay Semih Coşkun'dan aldı.

Öğrenci andının okunmasının ardından, 2015-2016 akademik yılında fakülte ve yüksekokulları bitirenlere diplomaları verildi.

Tören, öğrencilerin keplerini havaya atmasından ardından sona erdi.

Törene, Vali Vekili Mehmet Kurt, AK Parti Rize milletvekilleri Hikmet Ayar ve Osman Aşkın Bak, İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, öğretim üyeleri ile öğrenci aileleri katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Hüseyin Karaman Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title