Haberler

Recep Tayyip Erdoğan, Arda Turan'a Desteği için Teşekkür Etti

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, darbe girişimi sonrası kendisine destek veren Arda Turan'a teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Külliye'de spor camiasının önde gelen isimlerini kabul etti. Sporcuları darbeye karşı demokrasiye sahip çıktıkları için öven Recep Tayyip Erdoğan, Arda Turan'a, "Benim başkomutanım sizsiniz" başlığı ile sosyal medyada paylaştığı yazı için teşekkür etti.

"SEN BİZİM KARDEŞİMİZSİN"

Arda Turan'a özel bir ilgi gösteren Recep Tayyip Erdoğan, milli futbolcunun darbe kalkışmasının ardından yaptığı destek açıklamasından çok memnun kaldığını dile getirdi. Akşam gazetesinin haberine göre Arda ile bir süre sohbet eden Recep Tayyip Erdoğan, "Sen bizim kardeşimizsin. Özellikle pazartesi yaptığın açıklamalar beni çok mutlu etti. Topluma mal olmuş bir kişinin sözleri çok önemli." diye konuştu.

ARDA TURAN NE YAZMIŞTI?

"Şimdi siz yalaka dersiniz, deyin!!! Hayatı boyunca devletin hiçbir kurumundan bir şey istememiş biri olarak yazıyorum. Hastalandık aradın, üzüldük aradın, sevindik aradın, Allah'ın selamını gönderdik aradın. Dünyanın her yerinde sahip çıktın. Sizinle konuşurken siz bile demedik. Ağabeylik yaptınız, her şartta bize sahip çıktınız. Bugün sizin için zor günse bugün yanınızdayız efendim!.. Ben inanıyorum ki bu ülkeyi yeniden birleştirecek, insanları toplayacaksınız. Allah iki cihanda sizi mutlu etsin!!! Benim vicdanımdaki vefa sevgiyle!!! Benim Başkomutanım sizsiniz!!! Her şartta…"

(Kaynak: AMK)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Recep Tayyip Erdoğan Arda Turan Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title