Haberler

    Real Madrid Güle Oynaya Çeyrek Finale: 3-1

    Real Madrid, 6-1'in rövanşında da Schalke karşısında rahat bir galibiyet alarak çeyrek finale adını yazdırdı.

    Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanşında Real Madrid, ilk maçta 6-1'lik skorla mağlup ettiği Schalke'yi sahasında da 3-1'lik skorla devirerek toplamda 10-2'lik galibiyetle çeyrek finale yükseldi.

    Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, iki gol attığı maçta iki kez de direğe takıldı.

    Ronaldo'ya cevap Hoogland'dan

    7 - 0

    11

    İsabetli şut

    3

    8

    İsabetsiz şut

    2

    3

    Korner

    4

    7

    Faul

    10

    1

    Sarı kart

    2

    0

    Kırmızı kart

    0

    %64

    Topla oynama

    %36

    Karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı pozisyonlara sahne olsa da, oyunun kontrolü genel olarak Real Madrid'deydi.

    7. dakikada organize gelişen Schalke atağında Meyer'in pasında ceza sahası içinde topu önüne alan Huntelaar, sol ayağıyla vuruşunu yaptı ama Casillas'ı geçemedi.

    21. dakikada Morata'nın pasında sağ kanatta topu alan Bale, hızla ceza sahasına sokularak ortadan koşu yapan Ronaldo'ya aktardı pasını. Portekizli yıldız da müsait pozisyonda bekletmeden yaptığı vuruşla fileleri havalandırdı: 1-0

    27'de Real Madrid ikinci gole yaklaştı. Sağ kanattan hızla ceza sahasına sokulan Bale'ın arka direğe doğru gönderdiği topu önüne alan Morata'nın vuruşunda top yandan auta gitti.

    31. dakikada Schalke'nin beraberlik golü geldi. Ceza sahası dışında topla buluşan Hoogland'ın sert şutunda Ramos'a da çarpan top Casillas'ın uzanamayacağı köşeden ağlarla buluştu: 1-1.

    35'te Bale'in şık pasında ceza sahasına sokulan Morata'nın vuruşunda açıyı iyi kapatan kaleci Fahrmann gole izin vermedi.

    İlk yarının geri kalan bölümlerinde ise gol sesi çıkmadı ve takımlar soyunma odalarına 1-1'lik eşitlikle girdiler.

    İkinci yarının detayları az sonra...

    MAÇIN HEYECANINI YENİDEN YAŞAMAK İÇİN TIKLAYIN!

    Carlo Ancelotti

    Performans: 7/10

    Yedek ağırlıklı bir kadroyla sahaya sürdü takımını. İlk maçtaki farklı galibiyete rağmen oyun disiplininden kopmayarak haklı bir galibiyete imza attılar.

    Jens Keller

    Performans: 5/10

    6-1'den sonra oyuncuları bu maça motive etmek kolay değildi. İlk yarıda ellerinden geleni yapsalar da ikinci yarıda oyundan düştüler ve buna çare bulmakta zorlandı.

    Jese devam edemedi Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Real Madrid'in genç yıldızı Jese Rodriguez, henüz 2. dakikada Kolasinac ile girdiği bir mücadelede sakatlanınca 8. dakikada yerini Gareth Bale'a bıraktı.

    Ronaldo yine barajı aştı Bu akşam kaydettiği golle bu sezon milli takım maçlarının da dahil olduğu resmi karşılaşmalarda 50 gole ulaşan Cristiano Ronaldo, üst üste dördüncü sezonunda da 50 gol barajını aştı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Gareth Bale Real Madrid Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title