Haberler

Real İlkay'ın Peşinde

Güncelleme:

Real Madrid, Borussia Dortmund'un yıldızı İlkay Gündoğan için 25 milyon Euro teklif etti.

La Liga'da hayal kırıklığıyla geçen bir sezonun ardından transfer çalışmalarını sürdüren Real Madrid'de Xabi Alonso belirsizliği yaşanıyor. İspanyol oyuncunun 2014'te bitecek kontratı öncesinde tarafların masaya oturmaması, yolların ayrılacağı şeklinde yorumlanıyor.

Sözleşmesi 2014 yılının Haziran ayında bitecek olan ve Ocak ayından itibaren başka kulüplerle görüşme hakkına kavuşacak olan Xabi Alonso'nun Madrid'den ayrılmaya sıcak baktığı belirtilirken; Real Madrid cephesinin de Alonso'nun alternatifini aradığı biliniyor.

Xabi Alonso'nun takımdan ayrılmasına hazırlıklı olan Real Madrid'in bu bölge için düşündüğü ilk isim ise Borussia Dortmund'un Türk asıllı yıldızı İlkay Gündoğan. Eflatun-beyazlıların başkanı Florentino Perez'in bu transfer için nabız yokladığı ancak Borussia Dortmund'dan cephesinden şimdilik olumsuz yanıt alındığı kaydedildi.

Borussia Dortmund Teknik Direktörü Jurgen Kloop'un yeni oluşturulan iskelette İlkay'a önemli bir rol biçtiği ve yıldız futbolcunun en az bir sezon daha takımda kalmasını istediği ifade edilirken; yönetimin de Kloop'un kararına saygı duyarak Real Madrid'den gelen 25 milyon euroluk teklifi geri çevirdiği iddia edildi. Borussia Dortmund Başkanı ile yakın arkadaş olan Perez'in bu tutuma saygı duyduğu ancak Alman ekibinin yöneticilerinden bir sonraki transfer dönemi için söz aldığı öne sürüldü.

(Fotospor)

Kaynak: Haberler.Com / Spor

İlkay Gündoğan Real Madrid Spor Haberler

Bakmadan Geçme

MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title