Haberler

Rasim Ozan Ekrana Ağzında Bantla Çıktı

Güncelleme:

Dinamit adlı programda Rasim Ozan Kütahyalı ve Latif Şimşek ağızlarını siyah bantla bantlayarak YSK'nın Beyaz TV'ye verdiği cezayı protesto etti.

Dinamit'in bu haftaki bölümünde sunucu Latif Şimşek ve Rasim Ozan Kütahyalı ağızlarını siyah bantla bantlayarak YSK'nın Beyaz TV'ye verdiği yayın durdurma cezasını protesto etti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz TV Medya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500

Yorumlar (18)

şeref çetinseref19-19@hotmail.com:

helal sana rasim latif abi helal sizlere sizi seviyor ve seviyorum sizler bu ülkenin ender gazetilerdensiniz digerlerigibi insanlarla dalga geçmeyen kişiler olarak sizleri seviyorum

8
51
yanıtYanıtla
Sniperdertlerinsani_21@hotmail.com:

arkadas bu kadar yalaka birinin protestosundan ne cıkar !

41
11
yanıtYanıtla
izmirliayse_tercan82@hotmail.com:

rasim sakın çıkarma o bantı. kapa çeneni, aferin

44
6
yanıtYanıtla
murat coşkunserce.murat@hotmail.com:

Ohh ne kadar güzel olmuş hiç çıkarmayında ortalık biraz kurusun

39
10
yanıtYanıtla
sivasliyusuf-5-8-@hotmail.com:

ben hayatimda bunun kadar gereksiz bi adam daha tanimadim merak ediyorum taniyan warmi boyle bir gereksiz insan daha ? canak yalayan

44
3
yanıtYanıtla
gaz verim mibabakaan12345@hotmail.com:

erkek Adam agzini bantlamaz , diker

25
8
yanıtYanıtla
Beyaz TV Tam Destekegtr5454@gmail.com:

Ysk De Birilerin Hic Hosuna Gitmememis Cok Dokunmus Sebebi Mansur Yavas Eski Mhp Konusmasi ile Miting Kaset Banti Gercek Olani Beyaz Tv Yayinladi Afferin....Herzaman Gercekleri Görüntüleri Yayinladi Ve Tarafsiz Elestirdiler ....Ksk Nerde Seni Tarfsizligin Adilligin

4
26
yanıtYanıtla
tokmaktokmak@hotmail.com:

BEN DE INTERNET YASAKLARINI PROTESTO EDIYOR SANIP ŞAŞIRMIŞTIM....NEYSEKI RASİM KARAKTERININ GEREKTIRDIGI ŞEYI YANI G.T YALAMAYI BIRAKAMAZ.....MÜSTERIH OLUN:)))ALLAH BENI RASIM OLARAK YARATSA UTANCIMDAM TOLUMUN ILjNE GIREMEZDIM,..

14
13
yanıtYanıtla
PATLAK TOPLARrmdn9999@hotmail.com:

TOP OYNARKEN TOP PATLADIMI BANTLARDIK

19
6
yanıtYanıtla
tiryakiktn001@mynet.com:

rasim sen sus zaten sırf konuşmuş olmak için konuşuyorsun gecen sırf senın densiz hareketin yüzünden cübbeli ile olan programını 45. dakkada bıraktım sinir oldum sana senin gbi insanlar susacaksa gelsin yani kendinden emin olan vatanı düşünen herkes mit e bu konuda destek olmalı porno da izlemeyin canm ne var yani!!!

20
2
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title