Haberler

Ramis Çınar Saray Kitap Şenliği'nde Okurlarla Buluştu

Güncelleme:

Roman Yazarı Ramis Çınar, Saray Belediyesi 1. Kitap Şenliği kapsamında düzenlenen imza gününde okurlarıyla buluştu.

Saray Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen kitap şenliği yazar ve okurların buluşmasına sahne oldu. 23-28 Aralık 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilen 1. Kitap Şenliği'nde Doğan Yurdakul, Hasan Yiğit, Mehmet Güler, Pelin Saydam, Nihat Gökmen, Mine Engin Tekay, Ramis Çınar, Nilüfer Açıkalın, Cezmi Ersöz imza günü ve söyleşilerde okurlarla bir araya geldi.

Saray Belediyesi 1. Kitap Şenliği'nin konukları arasında Roman Yazarı Ramis Çınar da vardı. Çınar, buruk bir aşk hikayesinin anlatıldığı "Söylenmemiş Sözler", 1909-1920 yılları arasında Balkan Savaşları ve 1. Dünya Savaşı'nın gölgesinde Rumelili bir aile ve etrafında gelişen olayların anlatıldığı "Elveda Rumeli" ve kendini arayan genç bir adamın maceralı hayat yolculuğunun ele alındığı "Aşk, Hayat ve Arayış" adlı romanlarını imzaladı. İmza gününe katılan Balkanlar Tarih Kültür Sanat Araştırmaları Çalışma Grubu üyesi Araştırmacı Yazar Burhan Utkualp, Türk Dünyası ve Balkanlara gösterdiği ilgi ve katkılarından dolayı Ramis Çınar'a bir plaket takdim etti.

Mine Engin Tekay, Ramis Çınar ve Nihat Gökmen'in okurlarıyla buluştuğu imza gününe Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban da katıldı. Tekay, Çınar ve Gökmen ile bir süre sohbet eden Başkan Çoban, ileriki yıllarda kitap şenliğini daha geniş bir katılımla düzenlemeyi planladıklarını söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nilüfer Açıkalın Doğan Yurdakul Mehmet Güler Nihat Gökmen Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title