Haberler

Ramazanda Carrefour İzmit'e Gelenler Tarihe Tanıklık Edecek

Güncelleme:

Carrefour İzmit Alışveriş Merkezi, Ramazan ayında misafirlerini "Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam" dizi konsepti ile karşılayacak.

Alışveriş merkezi girişlerinde Yeniçeriler tarafından karşılanıp, fasıl dinletileri ve çeşitli ikramlarla ağırlanacak ziyaretçiler, TRT'nin Herşey Film'e yaptırdığı iddialı yapımlarından "Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam" dizisinde kullanılan kostümler, aksesuarlar ve özel görsellerin yer aldığı çok özel bir sergiyi görme fırsatı yakalayacaklar. Lale Devri'ni konu alan dizinin dönem atmosferini hissettiren bu çok özel sergi 20 Temmuz-18 Ağustos tarihleri arasında Carrefour İzmit'te açılacak bir sergide ziyaretçi ile buluşacak.

Carrefour İzmit Alışveriş Merkezi'nin sürprizleri bununla sınırlı değil… Dizide Hatice Sultan'ı canlandıran Türkay Şoray, 4 Ağustos Cumartesi günü 15:00'te Carrefour İzmit'te hayranlarıyla bir araya gelecek.

Ayrıca düzenlenen bir kampanya ile 21-22-28-29 Temmuz ve 4-5-11 ve 12 Ağustos 2012 tarihlerinde toplamda en fazla tutarda alışveriş yapan ilk 20 ziyaretçi, "Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam" dizi setini ziyaret ederek, dizinin ihtişamını yerinde yaşama fırsatı yakalayacak.

Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam

TRT'nin iddialı yapımlarından "Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam" dizisi Osmanlı'nın büyük dönüşüm yaşadığı Lale Devri'ni ve onu kesintiye uğratan Patrona Halil İsyanı'nı anlatıyor. Türk televizyon tarihinin en büyük prodüksiyonlarından biri olan Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam, İzmit'te platoya dönüştürülen eski Seka Fabrikası'nda çekiliyor. Altan Dönmez'in yönettiği dizinin başrollerini Türkan Şoray'ın yanı sıra Fırat Tanış, Tolga Karel, Hazım Körmükçü, Kerem Atabeyoğlu ve Leyla Göksun paylaşıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkan Şoray Lale Devri Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title