Haberler

Ramazan Etkinkliklerinde Muhteşem Final

Güncelleme:

Karaman Belediyesinin Ramazan etkinlikleri tasavvuf müziğin güçlü sanatçısı Sedat Uçan'ın muhteşem konseri ile tamamlandı.

Ramazan ayının başladığı ilk günden itibaren Karaman Kalesi'ni dolduran vatandaşlar, her gece farklı bir programla Ramazan'ı doyasıya yaşadı. Etkinliğin son gününde; çıkardığı eserlerle gönüllere taht kuran ve geniş bir hayran kitlesi olan Sedat Uçan, Karaman da bir kez daha sahne aldı. Alanı dolduran vatandaşlar, sanatçının sahneye çıkmasıyla coşkuyu doruğa taşıdı.

Muhteşem kalabalık karşısında son derece mutlu olan sanatçı: "Bu Ramazan, bir kez daha Karaman'a gelmem istendi. Biz de söz konusu Karaman ise başımızın üstüne dedik. Sizi çok seviyorum Karaman" diyerek sevincini ifade etti. Sedat Uçan söylediği birbirinden güzel eserlerle Karaman halkına uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir gece yaşattı.

Vatandaşların yoğun isteğiyle sahnede uzun süre kalan Uçan'a vatandaşlar da konser boyunca eşlik etti. Gecenin sonunda sanatçıya teşekkür eden Karaman Belediyesi Başkan Yardımcısı Hacı Osman Ünüvar: "Her gece etkinliklerimize katılan ve bu alanı dolduran halkımıza teşekkür ediyorum. Allah inşallah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Belediye Başkanımız Sayın Kâmil Uğurlu'nun önderliğinde, halkımızın isteği doğrultusunda çalışmalarımızı her zaman sürdüreceğiz. Ramazan Bayramı'nın hayırlara vesile olmasını diliyor, tüm hemşehrilerimizin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title