Haberler

Ramazan Bayramına Doğru

Kars Valisi Rahmi Doğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Kars Valisi Rahmi Doğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Vali Doğan, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma duygularını zirveye ulaştıran, kardeşlik, dostluk ve sevgi bağlarımızı güçlendiren, rahmet, mağfiret ve bereket ayı olan ramazan ayını idrak etmiş olarak Ramazan Bayramı'na erişmiş olduklarını belirtti.

Toplumsal yaşamda önemli bir yeri bulunan, yaşamı zenginleştiren ve renklendiren bayramların, dini ve milli inançların örf ve adetleri süsleyip, yüzyıllar boyu özenle örülmüş değerlerin yaşatılması ve kuşaktan kuşağa aktarılmasını sağlayan müstesna günler olduğuna değinen Doğan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bayramlar, toplumda millet olma bilincinin şekillendiği, kuvvetlendiği, insanları manevi bakımdan en üst seviyelere çıkaran çok özel günlerdir. Bizler de bu bilinç içerisinde bu özel günü, anlamına uygun olarak kutlamanın yanı sıra, bayram yapamayanların derdine, kederine, acısına ortak olabilmeliyiz. Ramazan ayının taçlandırıldığı gün olan Ramazan Bayramı'nın, bütün vatandaşlarımızın, yoksullarla, mağdurlarla, ihtiyaç sahibi insanlarla dayanışma ve yardımlaşmasına vesile olması, bu mübarek günün anlamına anlam katacaktır. Bayramın önemini hatırlattığı güzel değerlerin, bir arada yaşama şuurumuzu güçlendiren hasletlerin, sadece bayram günleri ile sınırlı kalmamasını ve yılın tüm günlerinde toplumumuzu kuşatmasını temenni ediyorum.Bu duygu ve düşüncelerle; birlik ve beraberlik içerisinde nice mutlu bayramlara ulaşmak ümidiyle başta Karslı hemşehrilerim olmak üzere tüm vatandaşlarımızın mübarek Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum. Bu kutlu bayramın aziz milletimize, tüm insanlığa barış, kardeşlik, hoşgörü ve huzur getirmesini temenni ediyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Ramazan Bayramı Nezih Doğan Rahmi Doğan Kars Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title