Haberler

Ramazan Bayramı'na Doğru

Kırşehir Valisi Necati Şentürk ve Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kırşehir Valisi Necati Şentürk ve Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Şentürk mesajında, hayır kapılarının sonuna kadar açıldığı, barış, esenlik ve kardeşlik ayı olan mübarek ramazan ayını geride bırakarak bayrama milletçe ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Ramazan ayının Allah'a yakınlaşma duygusunun en yüksek olduğu önemli aylardan birisi olduğunu belirten Şentürk, şunları kaydetti:

"Her bayramda olduğu gibi bu bayramda da günlük hayatımızda yaşadığımız küçük meselelerden çıkan kırgınlıkları bir kenara bırakarak, bayramın getirdiği güzellikleri hep birlikte barış ve sükun içerisinde idrak edeceğimize inanıyorum.

Bu itibarla, bayramın getirdiği esenlik ortamının değerini iyi bilmeli ve bizleri bir arada tutan değerlerimize sahip çıkmalıyız. Kırşehirli hemşehrilerim başta olmak üzere milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutluyor, bayramın tüm insanlığa sağlık, barış ve huzur getirmesini diliyorum."

Belediye Başkanı Bahçeci de mesajında, başı rahmet, ortası marifet, sonu ise cehennem ateşinden kurtuluş olan ramazan ayının bereketiyle geldiğini ifade etti.

Bahçeci mesajında şunlara yer verdi:

"Bayramda gönüller huzur ve sevinçle dolar, böylece tebessümle anacağımız hoş hatıralar oluşur. Bayramlar, her yıl gelip geçen ve sıradan günler olmaktan öte, dargınlık ve kırgınlıkların giderildiği, barış, sevgi ve esenliğin dalga dalga toplumun bütün kesimlerine yayıldığı günlerdir.

İdrak edeceğimiz bu bayram, İslam coğrafyası ve insanlık üzerindeki kara bulutların dağılması, ümitsizliklerin ortadan kalkması ve geleceğe umutla bakabilmeyi nasip etsin. Ramazan Bayramınızı en içten duygularımla kutluyor, bayramın, şehrimize, ülkemize, bütün insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Ramazan Bayramı Necati Şentürk Yaşar Bahçeci Kırşehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title