Haberler

Ramazan Bayramı'na Doğru

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Ahmet Çakır, mesajında, Malatya genelinde büyük manevi bir huzur ve eski günlerin yad edildiği bir ramazanın ardından, bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Ramazanda olduğu gibi, Ramazan Bayramı'nın da manevi ikliminin herkesi kuşatarak, iyilikte, doğrulukta ve hayırlarda buluşturmasını dileyen Çakır, şunları kaydetti:

"İçinde bulunduğumuz bu kutsal günlerin, ilimize, ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini, ülkemizdeki terör olayları ile dünyanın çeşitli yerlerinde yaşanan acıların, akan gözyaşlarının sona ermesini temenni ediyorum. İnanıyorum ki, her bayramda olduğu gibi bu bayramda da bütün Müslümanlar bayramın gerektirdiği gönül ve ruh birliği içerisinde bayram günlerinin maneviyatına uygun bir şekilde hareket ederek, kucaklaşacaklardır. Bu duygu ve düşüncelerle Malatyalı hemşehrilerimin, ülkemizin ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramlarını tebrik ediyor, her günün bayram tadında olması dileğiyle sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler diliyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Ramazan Bayramı Ahmet Çakır Malatya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title