Haberler

Ramazan Bayramı kutlamaları -

Gaziantep Valisi Erdal Ata ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, huzurevindeki yaşlılara ve yuvada kalan çocuklara bayram bir araya geldi.

Gaziantep Valisi Erdal Ata ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, huzurevindeki yaşlılara ve yuvada kalan çocuklara bayram bir araya geldi.

Vali Erdal Ata, ziyaretlerde yaptığı açıklamada, Ortadoğu coğrafyasında, özellikle Filistin ve Suriye'de binlerce insanın evinden yurdundan olduğunu ve can kayıplarının yaşandığını belirtti. Ata, Ramazan Bayramı vesilesiyle İslam aleminde barış ve huzurun hakim olması temennisinde bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de, İslam alemi için birlik ve beraberlik diledi. İslam coğrafyasında savaşın hüküm sürdüğünü ve insanların zulüm gördüğünü ifade eden Şahin,"Ramazan ayının manevi iklimi, birliği, beraberliği, kardeşliği ve hoşgörüyü güçlendirmesine rağmen bugün İslam coğrafyasında, Filistin'de, Suriye'de yaşananlar bizi derinden üzmekte. Elimizden geldiği ölçüde değer siyaseti yapıp, doğrunun, haklının, mazlumun ve mağdurun yanında yer alıyoruz" dedi.

- "Savaşta en çok kadınlar, çocuklar ve dezavantajlı gruplar mağdur ve muhtaç oluyor"

Şahin, şöyle devam etti:"Savaşta en çok kadınlar, çocuklar ve dezavantajlı gruplar mağdur ve muhtaç oluyor. Kanın durması için hem gayret edip, hem dua ediyoruz. Bayramın İslam coğrafyasına, tüm insanlığa huzur ve barış getirmesi için dua ediyoruz."

Gaziantep ve Şahinbey Çocuk Yuvaları, huzurevi ve Sevgi Evleri Yetiştirme Yurdu'nu ziyaret eden Ata ve Şahin'e, İl Jandarma Komutanı Albay Adnan Arslan, Vali Yardımcısı Nursal Çakıroğlu, Emniyet Müdürü Ali Gezer, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsmet Zor, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu da eşlik etti. Protokol üyeleri, çocuklara hediye verdi, harçlık dağıttı.

-Gaziantep Valisi Erdal Ata

-Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin

Kaynak: AA / Güncel

Ramazan Bayramı Fatma Şahin Gaziantep Erdal Ata Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title