Haberler

Ramazan Bayramı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam: "Bugün bir yandan bayram sevincini yaşarken diğer yandan başta Gazze'deki kardeşlerimiz olmak üzere bayrama buruk acı yüreklerle giren insanların üzüntülerini paylaşıyoruz.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, "Bugün bir yandan bayram sevincini yaşarken diğer yandan başta Gazze'deki kardeşlerimiz olmak üzere bayrama buruk acı yüreklerle giren insanların üzüntülerini paylaşıyoruz. Ülkemizin Gazze'de yaşanan insanlık dramına duyarsız kalması elbette ki düşünülemez. Gazze'deki zulmün son bulması en içten duamızdır" dedi.

İslam, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, bayramların her zaman sevinçleri büyütme, kardeşliği, dostluğu, hoşgörüyü pekiştirme günleri olduğunu bildirdi.

Bayramların dünyada barışa ve huzura vesile olmasının herkesin ortak temennisi olduğunu belirten İslam, böyle günlerin küçükleri sevindirmeyi, büyüklere saygı duymayı hatırlatan ve tüm insani değerlerin paylaşılmasını sağlayan yönleri olduğunu vurguladı.

İslam, mesajında şunları kaydetti:

"Bayram coşkumuzu, ailelerimizle, neşenin sembolü çocuklarımızla, yaşlılarımızla, şehitlerimizin yadigarlarıyla, gazilerimizle paylaşarak çoğaltmalıyız. Bugün bir yandan bayram sevincini yaşarken diğer yandan başta Gazze'deki kardeşlerimiz olmak üzere bayrama buruk acı yüreklerle giren insanların üzüntülerini paylaşıyoruz. Ülkemizin Gazze'de yaşanan insanlık dramına duyarsız kalması elbette ki düşünülemez. Gazze'deki zulmün son bulması en içten duamızdır. Bu düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutluyor, ülkemizde ve tüm İslam aleminde barış, huzur ve mutluluğa vesile olmasını temenni ediyorum." - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Ramazan Bayramı Ayşenur İslam Gazze Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

title