Haberler

Ramazan Ayındaki Fırın Denetimleri

Keşan Fırıncılar Derneği Başkanı Necmettin Baygül, hem fırıncı esnafının hem de vatandaşın hakkını koruyacaklarını belirtti.

Keşan Fırıncılar Derneği Başkanı Necmettin Baygül, hem fırıncı esnafının hem de vatandaşın hakkını koruyacaklarını belirtti.

Baygül, gazetecilere yaptığı açıklamada, ramazan ayındaki fırın denetiminden memnun olduklarını söyledi.

Denetimlerde bazı fırıncıların eksikliklerinin ortaya çıktığını aktaran Baygül, şunları kaydetti:

"Bu denetimlerde pide ve ekmek gramajlarında eksik çıkıyor. Fırıncı arkadaşların kasten pide ve ekmekte eksik gramaj verdiklerine ihtimal vermiyoruz. Vatandaşa eksik gramajda, farklı fiyatlarda ekmek ve pide sunmak yanlış. Eksik gramajlı ekmeği üreten kadar satan da sorumlu oluyor. Biz hem fırıncı esnafımızın hakkını koruyacağız hem de vatandaşımızın hakkını koruyacağız. Vatandaşımız böyle bir durumla karşılaştığında şikayetini, Keşan Kaymakamlığı bünyesinde tüketici hakem heyetine, zabıta müdürlüğüne ve Keşan Fırıncılar Derneği'nin '712 16 26' numaralı telefonuna iletebilir. Bizler her iki tarafı da düşünmek zorundayız."

Kaynak: AA / Güncel

Keşan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title