Haberler

    Rakipsiz Üçlü...

    BARCELONA'nın hücumdaki vazgeçilmez isimleri Messi, Suarez ve Neymar sezona muhteşem bir başlangıç yaptı.

    BARCELONA'nın hücumdaki vazgeçilmez isimleri Messi, Suarez ve Neymar sezona muhteşem bir başlangıç yaptı. La Liga, Şampiyonlar Ligi ve Süper Kupa'da toplam 7 maçta hünerlerini sergileyen "MSN" üçlüsü daha şimdiden 17 gole ulaşarak rakipsiz olduklarını bir kez daha gösterdiler. Üç futbolcunun bu kısa sürede ortaya koyduğu müthiş grafik daha şimdiden geçtiğimiz sezonu da ikiye katladı.

    EN SKORER MESSİ

    Messi 8 golle üçlünün en skorer ismi olurken, Suarez 7, Neymar ise 2 gol kaydetti. Attıkları 17 golün yanı sıra 12 asist yapan ikili bu alanda da rakiplerine büyük fark attı. MSN, 2014-2015 sezonunda 4, 2015-16'da 8 gol kaydederken bu sezon aynı haftalarda şimdiden 17 gol attı. MSN'in en güçlü rakibi olan, Bale, Benzema ve Cristiano Ronaldo'nun oluşturduğu, BBC ise şu ana kadar sadece 5 gol kaydetti.

    MUHTEŞEM ÜÇLÜNÜN SON ÜÇ SEZONDAKİ PERFORMANSI

    2014-15 SEZONU

    122 gol

    Messi: 58

    Suarez: 25

    Neymar: 39

    2015-16 SEZONU

    131 gol

    Messi: 41

    Suarez: 59

    Neymar: 31

    2016-17 SEZONU

    17 gol (devam ediyor)

    Messi: 8

    Suarez: 7

    Neymar: 2

    Guardiola peşlerinde

    MANCHESTER City Teknik Direktörü Pep Guardiola'nın, transfer döneminde Barcelona'nın yıldızları Messi ve Neymar için teklifte bulunduğu iddia edildi. The Sun Gazetesi, İngiliz ekibinin başına bu sezon geçen Guardiola'nın ilk iş olarak Messi ve Neymar ile görüştüğünü yazdı. İki oyuncunun temsilcileriyle üç kez bir araya gelen başarılı teknik adamın teklifi henüz böyle bir transferi düşünmedikleri gerekçesiyle reddedildi.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı? 27 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 27 Nisan burç yorumları nedir?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title