Haberler

Rakibini Isıran Futbolcuya 6 Ay Men Cezası

Güncelleme:

İngiltere Futbol Federasyonu, dördüncü lig takımlarından Dagenham&Redbridge'in orta saha oyuncusu Joss Labadie'ye, rakibini ısırdığı gerekçesiyle 6 ay men cezası verdi.

İngiltere Futbol Federasyonu, dördüncü lig takımlarından Dagenham&Redbridge'in orta saha oyuncusu Joss Labadie'ye, Stevenage ile yaptıkları maçta rakibini ısırdığı gerekçesiyle 6 ay men cezası verdi.

FA'in internet sitesinden yapılan açıklamada, 21 Mart'taki lig maçında Stevenage takımının savunma oyuncusu Ronnie Henry'yi ısıran 24 yaşındaki Labadie'ye, hazırlık karşılaşmalarını da kapsayacak şekilde 6 ay men ve 2 bin sterlin para cezası verildiği bildirildi.

AYNI OLAY DAHA ÖNCE DE GERÇEKLEŞMİŞTİ

İngiliz futbolcu Labadie, Torquay United forması giydiği geçen sezon da Chesterfield'a karşı oynadığı lig maçında rakibi Ollie Banks'i ısırdığı için 10 maç men ve 2 bin sterlin para cezası almıştı.

SUAREZ'İ SOLLADI

Labadie böylece İtalya ile oynadıkları Dünya Kupası karşılaşmasında rakibini ısıran Uruguaylı forvet oyuncusu Luis Suarez'den daha uzun bir cezaya mahkum edildi.

FIFA, 2014 Dünya Kupası D Grubu maçında İtalyan savunmacı Giorgio Chiellini'yi ısıran Suarez'e, 9 milli maç ve 4 ay futbolla ilgili tüm aktivitelerden men cezası vermişti.

Barcelona'lı Luis Suarez:

Kaynak: AA / Spor

Luis Suarez 21 Mart Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title