Haberler

Rakibe Forma Jesti

İnegöl'ün Bölgesel Amatör Ligde karşı karşıya gelen Gençlergücü ile İzmit Belediyespor maçında forma jesti yaşandı.
İnegöl Kurtuluş Amatör Spor Kompleksinin ev sahipliğindeki müsabaka öncesinde örnek bir centilmenlik yaşandı.

İnegöl'ün Bölgesel Amatör Ligde karşı karşıya gelen Gençlergücü ile İzmit Belediyespor maçında forma jesti yaşandı.

İnegöl Kurtuluş Amatör Spor Kompleksinin ev sahipliğindeki müsabaka öncesinde örnek bir centilmenlik yaşandı. Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta 7. hafta maçında Gençlergücü ile oynayacağı müsabaka için İnegöl'e gelen İzmit Belediyespor kafilesini taşıyan otobüs yolda arıza yaptı. Kafile başka bir otobüsle yollarına devam ederek İnegöl'e gelirken, soyunma odasına gidip giyinmek isteyen futbolcular, formaların bulunduğu çantanın bozulan otobüste kaldığını fark ettiler. Yapılabilecek bir şey olmadığı için durum Gençlergücü yöneticileri ile paylaşıldı. Centilmenlik örneği gösteren Mavi-Siyahlı yöneticiler, deplasman maçlarında giydikleri Mavi-Beyaz ağırlıklı formalarını rakip takıma verdiler. Sahaya çıkan her iki takımında aynı sırt ve göğüs reklamı taşıyan formalarla mücadele etmeleri bazı sporseverlerin dikkatinden kaçmadı. Gençlergücü yönetiminin böyle bir jestte bulunmamaları halinde ise, müsabaka ileri bir tarihe ertelenecekti.

KENDİ FORMALARINA YENİLDİLER

Bu jestle başlayan müsabakaya atak başlayan Gençlergücü, 6. dakikada Egemen'in attığı golle 1-0'lık skor üstünlüğünü yakaladı. Konuk ekip bu gole 24. dakikada Ömer ile karşılık vererek skoru 1-1'e taşırken, ilk 45 dakika bu skorla sona erdi. İkinci yarıda daha etkili bir oyun sergileyen konuk İzmit Belediyespor, 72. dakikada Kamil'in ayağından bulduğu golle 2-1'lik skor üstünlüğünü ele geçirdi. 85. dakikada sahneye çıkan Cihan skoru 3-1 yaparken, müsabaka bu sonuçla tamamlandı.

İnegöl temsilcisi Gençlergücü, Zonguldak Kömürspor, Kestel Belediyespor, Gebzespor, Sultangazi, Çatalcaspor ve Zonguldak temsilcisi Kozlu Belediyesine mağlubiyetlerine bir yenisini daha ekleyerek ilk 7 haftayı puan yüzü göremeden geride bıraktı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Zonguldak İnegöl Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title