Haberler

Rafting Keyfi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Vali Osman Kaymak'ın vatandaşlarla sohbeti-Botların hazırlanması-Vali Kaymak'ın açıklaması-Rafting görüntüleri-Etkinliğe katılan vatandaşla röportaj Tunceli'de rafting keyfi- Gençlik Haftası dolayısıyla Munzur Vadisi'nde düzenlenen etkinliğine, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi Gençlik Haftası dolayısıyla Tunceli Munzur Vadisi'nde rafting etkinliği düzenlendi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Vali Osman Kaymak'ın vatandaşlarla sohbeti-Botların hazırlanması-Vali Kaymak'ın açıklaması-Rafting görüntüleri-Etkinliğe katılan vatandaşla röportaj Tunceli'de rafting keyfi- Gençlik Haftası dolayısıyla Munzur Vadisi'nde düzenlenen etkinliğine, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi Gençlik Haftası dolayısıyla Tunceli Munzur Vadisi'nde rafting etkinliği düzenlendi.Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Munzur Adrenalin ve Doğa Sporları Kulübü (MADOSK) işbirliğinde gerçekleştirilen etkinliğe, Tunceli Valisi Osman Kaymak, bazı kurum amirleri ile vatandaşlar katıldı.Tunceli Valisi Osman Kaymak, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, bu tür etkinlikleri desteklediklerini belirterek, "Bölgemizin imkanları, kapasitesi çok yüksek. Buraların, spora, turizme açılması çok önemli. Arkadaşlar bu konuda hazırlıklılar. Ümit ediyorum bunu bütün Türkiye'ye duyururuz. Türkiye'nin diğer illerindeki raftingcileri de ilimize davet ediyoruz. İlimizin artık bu tür güzel şeylerle anılması için gayret sarf ediyoruz" ifadelerini kaydetti.Tunceli-Ovacık yolu üzerindeki Dede Ağaç mevkisinde başlayan etkinlik, Miskisağ mevkisinde son buldu.Yaklaşık 15 kilometrelik parkurda rafting yapan Vali Yardımcısı Serdar Arslantaş, Gençlik Haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendiğini anımsatarak. kendilerinin de Munzur Vadisi'nde rafting yapmak istediklerini dile getirdi. Arslantaş, "Dört gün boyunca çeşitli etkinliklerimiz oldu ama en heyecanlısı Tunceli'mizin en güzel yerlerinden biri olan Munzur Nehri üzerinde yapılan rafting faaliyetiydi. Biz son zamanlardaki bu güzel sürecin devam etmesini, bölgenin tamamen sıkıntılarından kurtularak Munzur Vadisi'ndeki rafting keyfini diğer illerde, ülkelerde yaşayan insanların da keşfetmesini istiyoruz" diye konuştu. -"Müthiş bir keyifti"Munzur Çayı'nda ilk defa rafting etkinliğine katıldığını kaydeden Arslantaş, "Müthiş bir keyifti. Munzur Vadisi'ni yolda, helikopterde görmüştüm ama zannediyorum en güzeli su üzerinde görülmesi" dedi. Raftinge katılan Tunceli Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Gülnaz Karatay da çok güzel bir deneyim yaşadıklarını belirterek, "Mevsim çok iyi. Suyun debisi çok güzel, adrenalini çok yükselten noktaları vardı. Islandık ama şu anda çok mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Munzur Vadisi Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title