Haberler

Rafet El Roman Nişanlısının Fotoğraflarını Kendisi Çekti

Ünlü müzisyen Rafet El Roman, katalog çekimlerini yaptığı model nişanlısı Ceren Kaplakarslan'ın fotoğraflarını çekti.

Ünlü müzisyen Rafet El Roman, katalog çekimlerini yaptığı model nişanlısı Ceren Kaplakarslan'ın fotoğraflarını çekti. Sevgilisinin fotoğraflarını çekmek için yerlere yatan ünlü sanatçı, sinema filmi projesinin içinde bir ukde olduğunu söyledi.

Ünlü müzisyen Rafet El Roman'ın nişanlısı model Ceren Kaplakarslan, Bursalı tasarımcı Burak Kaynar'ın Wedding House koleksiyonu için poz verdi. Yeni sezon tasarımların yer aldığı kataloğun fotoğraflarını Rafet El Roman çekti. Roman, nişanlısının fotoğrafını çekmek için büyük çaba sarf etti. "Bugün fotoğrafçı oldum" diyerek eline fotoğraf makinesini alan ünlü müzisyen, katalog çekiminin yapılacağı mekanı da bizzat düzenledi. Mekanın ışığı ve diğer detaylarla da ilgilenen Rafet El Roman, en güzel kareyi yakalamak için yerlere yattı. Sanatçı, gelinlikle poz veren nişanlısına çektiği fotoğrafları göstermeyi de ihmal etmedi.

Fotoğraf çekiminin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Rafet El Roman, "Geçen yaz Bodrum'da tatildeyken ufak bir tekne kiraladık. Ben nişanlımın cep telefonu ile fotoğraflarını çekmiştim. O kadar çok beğenmişti ki, 'Rafet bir gün mutlaka fotoğraflarımı çek' dedi. Benden ricada bulundu. Ben de çok istedim. Tasarımcı arkadaşı Burak Kaynak bize bu teklifi sununca ikimizin de gönlü oldu. Ben modadan anlarım. Hiçbir şeyden anlamaz biri değilim. Gelinlik üzerinde böyle bir tasarımı ilk defa görüyorum. Bugün fotoğrafçıyım" dedi.

"Klip çekmek mi zor, fotoğraf çekmek mi?" sorusuna ise Roman, "İkisi de birbirine yakın. Her şey gözde bitiyor. Gözle görebildiğiniz her güzel şeyi kamerayla da, fotoğrafla da çekebiliyorsunuz" cevabını verdi.

"SİNEMA BENİM İÇİMDE BİR UKDE"

Sinemaya dönük projelerinden de bahseden Rafet El Roman, "Oraya da başlıyoruz. Yavaş yavaş bir ilerleme var. Sinema filmi yapmak benim içimde ukde. Şu an hedefimde bir sinema filmi var. Seneye olabilir. Bu sene yetişir mi bilemem. Senaryo konusunda daha sonra bilgi veririm. Filmimde romantik olsun, aşk olsun, hüzün olsun, sonra yine kavuşsunlar, sonra yine ayrılsınlar. Daha hüzünlü oluyor o zaman" dedi.

"NİŞANLIMIN GÖZ ZEVKİNE GÜVENİYORUM"

Nişanlısı Ceren Kaplakarslan'ın günlük kıyafetlerinin seçimi konusunda yardımcı olduğunu da dile getiren Rafel El Roman, "Ben genellikle danışırım. Bir pantolon ya da ceket aldığımda nişanlım yanımda ise kendisine sorarım. Onun fikirlerine önem veririm, ciddiye de alırım. Onun göz zevkine güveniyorum" ifadelerini kullandı.

Ceren Kaplakarslan ise, kıyafet seçimini Rafet El Roman ile birlikte yaptığını ifade ederek, "Bazen onun bana tavsiyeleri olur. Ben de ona yardımcı olurum. Birbirimizi giydiririz. Ama modacılık yapma konusunda bir düşüncem yok" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Rafet El Roman Kaynar Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title