Haberler

Rafet El Roman'dan Sürpriz Dolu Konser

Güncelleme:

Türk Pop Müziğinin sevilen ismi Rafet El Roman, Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezinde, unutulmaz bir konser verdi.

Türk Pop Müziği'nin sevilen ismi Rafet El Roman, Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi'nde(BKSM), unutulmaz bir konser verdi. Sürprizlerle dolu bir konser gerçekleştiren Rafet El Roman, izleyicilerin büyük beğenisini kazandı.

Uluslararası konserlere ve etkinliklere ev sahipliği yapan Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi (BKSM) Rafet El Roman'ı ağırladı. Sahne performansıyla göz dolduran ünlü sanatçı, Ezo ve Yusuf Güney'inde sahne almasıyla hayranlarına sürprizlerle dolu bir gece yaşattı.

Seyircilerin büyük alkışlarıyla sahneye çıkan Rafet El Roman, konserine en sevdiğim parçalarımdan birisi dediği 'Sorma Neden' ile başladı. 11 albümü bulunan başarılı sanatçı, konserde 2013'de çıkardığı 'Yadigar' albümünde bulunan şarkıların yanı sıra, eski albümlerinden 'Direniyorum', 'Seni Hiç Sevmiyorum', 'Seni Seviyorum', 'Leyla' gibi unutulmaz parçalarını seslendirdi.

İzleyicilerle sohbet eden ve sempatik tavırlarıyla beğeni toplayan sanatçı, bir süre vokalistliğini yapan ve son albümünde de düet yaptığı sanatçı 'Ezo'yu sahneye davet etti ve 'Kalbine Sürgün' isimli parçayı birlikte seslendirdiler. Daha sonra Barış Manço'nun 'Can Bedenden Çıkmayınca' parçasını da seslendiren Rafet El Roman, müzik çalışmalarına destek verdiği Yusuf Güney'i de sahneye alıp 'Aşkı Virane, Ördü Kader Ağlarını' parçalarını birlikte seslendirdi. Rafet El Roman ayrıca 'Yaram' parçasını, söz ve müziklerini yapmış olan vokalisti ' Soner Gerçeker ' ile seslendirdi.

Konser sonrası yaptığı açıklamada konseri ve BKSM'yi değerlendiren El Roman, "BKSM'de ki konserimiz muhteşem oldu. Çok neşeli bir seyircisi vardı. Rengarenk bir program oldu. Ben bu konseri unutmayacağım, umarım en kısa sürede tekrarlarız" dedi.

Yerel yönetimlerin kültür-sanat çalışmalarını değerlendiren El Roman sözlerini şöyle sürdürdü: "Belediyeler son dönemde çevrede, alt yapıda büyük gelişmeler gösterdiler. Bunları yaparken aynı zamanda spora, kültüre, sanata da aynı ölçüde özen göstermeleri gerekiyor. Bu gece de bunun güzel bir örneğini yaşadık. Bu türlü çalışmaları çoğaltmak, bu kadar güzel salonlara izleyicileri davet etmek gerekiyor. Ülke gelişirken, sanatı ve kültürü de sıcak tutmamız gerekiyor. Bu anlamda Başakşehir Belediyesi'nin çalışmalarını takdir ediyorum. Emeği geçenlere teşekkürlerimi iletiyorum."

Konserde sahne alan sanatçı Ezo, ise Rafet El Roman'la tanışma hikayelerini anlattı. BKSM'nin sahnesini çok beğendiğini dile getiren sanatçı Ezo, "İnsanların sıcaklığı, gözlerinden, oturuşlarından belli oluyor. Çok güzel bir konser oldu" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Rafet El Roman Yusuf Güney Bahçeşehir Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title