Haberler

Rafet El Roman, Ceren Kaplakarslan'la Evlilik Sözleşmesi İmzaladı

Güncelleme:

Nikahları bugün kıyılacak olan Rafet El Roman ve Ceren Kaplakarslan çifti, düğünden önce evlilik sözleşmesi imzaladı.

Almanya’da yaşayan Rafet El Roman, kendisinden 20 yaş küçük sevgilisi Ceren Kaplakarslan’la bugün Frankfurt’ta evlenecek.

EVLİLİK SÖZLEŞMESİ İMZALADILAR

Posta'nın haberine göre; Rafet El Roman nikahtan önce Ceren Kaplakarslan’a evlilik sözleşmesi imzalattı.Bu sözleşmeye göre Ceren Kaplakarslan, Rafet El Roman’ın bugüne kadar edindiği ve bundan sonra alacağı mallardan pay isteyemeyecek. Daha önce bir kez evlenen gayrimenkul zengini Rafet El Roman’ın Tuğba Altıntop’tan 3 çocuğu var.

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Ceren Kaplakarslan Rafet El Roman Frankfurt Almanya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7 Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (26)

levent:

öpmediğin okşamadığın sevişmediğin kadına nafaka adı altında para vermek zor gelir, biran için boşandığı kocasına süreki para ödediğini düşünsün bayanlar, bir de sevmiyorlarsa hele hele nefret ediyorlarda o para dokkanır...empati lütfen...

32
8
yanıtYanıtla
SONMESAJ:

ne güzel bir evlilik.... evlenmeden boşanmanın sözleşmesi yapılıyor....ne günlere kaldık....

36
1
yanıtYanıtla
Beyaz Zenci:

Yarın boşanırlar. Sanatçı evlilikleri hep böyle saten. Ülkemizinde ahlak yapısını bozdular. Her lafı hakediyorlar. Evlilik sözleşmesi ne demek ya. Sen karıyı kullanıp atmayı düşünüyorsun o zaman. Yarın daha güzelini bulurum onunla evlenırım bundan boşanır para da vermem diyor resmen. Daha şarkılarını da dinlemem ben adam sanıyordum bunu.

28
4
yanıtYanıtla
canan:

ben olsam evlenmezdim. parayla sözleşme yapılıyosa paraya önem veriliyosa bende o önemi verip imzalamazdım. sanatçı kesimi ya yeri geldiğinde gömlek deyişir gibi değiştirir nolacak halim o zaman

23
4
yanıtYanıtla
sera:

Ben bu bayanin yerin de olsam asla evlenmezdim boyle pinti bir herifle ve gercekten cok ayip etmis o zaman bu evliligin anlami ne yanii sadcce imzami insan sevdigi insanla herseyini paylasir ortaya hesaplar giriyorsa hele de erkek tarafindan o evlilik evlilik degil tiyatrodur...

24
2
yanıtYanıtla
sudenazskoca@hotmail.fr:

pintilikle hiç alakasi yok, gayet mantikli bir davrani$çocuklarinin hakkini koruma altina aliyor o kadardü$ünsene Rafet El Romana bir $ey olsa garyimenkullarina sadece çocuklari degil, sonradan evlendigi kadinda sahip oluyor. yüzde 1 bile olsa, çocuklar bir nedenden dolayi o mülkü yeni kadinin raziligi olmadan satamazlar !!!Hem o mal mülk elde edinilirken yeni karisi ortada bile yoktu, küçücük bir bebekti !

yanıt0
yanıt0
vay anam vaayy:

ulan cakal guven medıgın kadını koynuna nsıl alacaksın veya gıreceksın bırde saglıkta ve hastalıkta beraberlıge soz verıp ımza atıyonuz dusmussun malın mulkun pesıne

25
1
yanıtYanıtla
şeyda:

sözleşme noterdenmi?

17
0
yanıtYanıtla
ali:

rafette ufak kızları seviyo galiba

16
1
yanıtYanıtla
İHSAN AKDEMİR:

SALAK KIZ ONUN NESINI SEVDIN

15
1
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title