Haberler

Radyo Trafik'e büyük onur

Güncelleme:

Radyo Trafik, darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz gecesinde mikrofonunu sürekli açık tuttuğu ve yaşananları aktardığı için Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği tarafından "Medya ve Demokrasi Ödülü"ne layık görüldü.

Saran Group radyolarından Radyo Trafik, 15 Temmuz gecesi yaptığı hassas ve özverili yayın sebebiyle Türkiye Büyük Millet Meclisi ve T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı himayelerinde Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği tarafından ilk kez düzenlenen Medya ve Demokrasi etkinliğinde çok anlamlı bir ödüle layık görüldü.

Medya ve Demokrasi etkinliği 14 Şubat 2017 Salı günü darbe girişiminin en büyük hedefleri arasında yer alan TBMM'de gerçekleşti.

Radyo Trafik, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında ve takip eden zamanlarda, tereddütsüz biçimde demokrasinin değerlerine sahip çıkarak medyanın öneminin anlaşılmasına katkılarından dolayı ödüle layık görüldü. Medya ve Demokrasi Ödülü'nü Radyo Trafik adına Genel Yayın Yönetmeni Cezayir Doğan aldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title