Haberler

Radardan Kaçmak İçin Facebook'ta Grup Kurdular

Güncelleme:

Isparta'da trafik kontrolleri ve radar uygulamalarına yakalanıp ceza yememek için Facebook'ta kurulan grubun üye sayısı 5 bine yaklaştı.

Sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden ' Isparta Radar ve Çevirme (Canlı)' adı verilen grup kuruldu. Yöneticiliğini A.T. ve İ.B.K.'nın yaptığı grubun kuruluş tarihi 18 Temmuz olarak belirtildi. Gruba, 5401 Facebook kullanıcısı üye oldu. Kent merkezindeki trafik kontrolleri ve radar uygulamalarının anında paylaşıldığı grup tanımlanırken, 'Her katılımda Isparta sokaklarında göz sayımız 2 tane daha çoğalmakta' denildi.



RADAR VAR, DİKKAT

Trafik kontrolü ve radar uygulamalarında ceza yememek amacıyla kurulan grupta paylaşımlar yalnızca üyeler tarafından görülebiliyor. Grup üyeleri trafik kontrolü ya da radar uygulamalarının bulunduğu yeri, "Sav yolu gidiş istikameti Opet karşısı radar var. Dikkat! Saat: 10.35", "Isparta- Eğirdir yolu Büyükgökçeli'de radar var. Dikkatli olalım. 09.40" gibi mesajlarla paylaşıyor. Sürücüler bu sayede trafik kontrolü ve radar uygulamasına yakalanmamak için önlem alıyor.

"PAYLAŞIM CEZA YEMENİZİ ENGELLER"

Gruba ait bilgilerin yer aldığı bölümde, paylaşımların belli kurallar çerçevesinde yapılması konusunda üyeler uyarılırken, yöneticilerden İ.B.K.'nın, "Bugün biz bir başkasına yardım sağlayabilirsek, yarın o kişinin de bize yardımı dokunacaktır. Paylaşım ceza yemenizi engeller ve ehliyet kurtarır, bol şans. Kazasız, cezasız ve güvenli sürüşler dilerim. Anlayışınız ve hassasiyetiniz için teşekkürler" şeklindeki açıklaması dikkati çekti.

Isparta Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ise 'Isparta Radar ve Çevirme (Canlı)' grubundan haberdar olduklarını belirtirken, konuyu Emniyet Genel Müdürlüğü'ne bildirdiklerini ve gereken çalışmaların yapıldığını kaydetti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Facebook Isparta Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (62)

akabe:

Türkiyedeki radar sistemi trafiği kontrol altına almak için değil tuzak kurup milletin parasını soymak için vardır.

49
4
yanıtYanıtla
Vatandaş:

hız sadece yapanı öldürmüyor! karşı tarafta normal olarak trafik kurallarına uyan vatandaşa gelip vuruyor! O vatandaşın suçu trafiğe çıkmak mı? Adam olun kurallara uyun.

27
2
yanıtYanıtla
MUSTAFA SÜSLÜ- KAYSERİ:

HAYSİYETSİZLER HIZ YAPIN ÜSTÜNE BİRDE SAHTEKARLIK ÜÇKAĞITÇILIK YAPIN BÖYLE BAKALIM, BİR GÜN SEVDİĞİNİZ BİRİ HIZ YAPAN BİR ARABA TARAFINDAN EZİLİR İŞTE O ZAMAN ANLARSINIZ HAYATTA BAZI ŞEYLER İLAHİ ADALETTİR. ALLAH YAVRULARIMIZ SİZİN GİBİ AZGIN SÜRÜCÜLERDEN KORUSUN. AMİN.

12
13
yanıtYanıtla
SÖZÜNÜ ETTİĞİN AZGIN SÜRÜCÜ:

SÜRÜCÜLERDEN DEĞİL RADARI KIURMAKTA AMACI GARİBANDAN HARAÇ KESMEK OLAN TRAFİKÇİLERDEN KORUSUN GARİBANA YETİYOR GÜÇLERİ KODAMANLARA YETMEZ

yanıt0
yanıt0
abc:

kardeş bu ülkede adaletin savunucusu hakimler trafik cezalarını sildirebiliyor sen hangi adaletten bahsediyosun???

yanıt0
yanıt0
ABC:

HAKİMLER TRAFİK CEZASI ALINCA SİLDİREBİLİYORLAR BÖYLE ADALETSİZLİK İÇİNDE BENCE YAPTIKLARI DOĞALDIR

20
2
yanıtYanıtla
HÜSEYİN:

YOL KESİP CEZA YAZMAK, DELİ DUMRUL YÖNTEMİDİR. POLİSİN ASLİ GÖREVİ, TRAFİK KURALI İHLALİ YAPAN SÜRÜCÜLERİ TESPİT ETMEKTİR. PUSUYA YATIP AVINI YAKALAMAK DEĞİLDİR. BU UYGULAMA SON DERECE BASİT VE İLKEL BİR YÖNTEMDİR.

19
2
yanıtYanıtla
yes:

android uygulama falan yapamıyonuz mu lan radara yaklaşınca telefon sahabını uyaracık

15
6
yanıtYanıtla
ali:

Katliam gibi kazaları da anında paylaşıyorlar mı acaba? insan hayatı paradan daha önemli.

16
4
yanıtYanıtla
kaya:

radarı polis, sanki kafasına göre kuruyor, o face de üye olan uyanık geçinenler ve birçok insanın hayıtına değer verdiği için yapıyor bu uygulamayı . yooksa kaçtane insan varki ceza korkusu olmadan, kemer takan ve hız kontrolüne uyan. şahsen önceleri cezadan çekinerek takıyordum kemeri oda aklıma gelirse, şimdi ise kendi can güvenliğimi düşündüğüm için herzaman takarım böylece polislerin sırtından bi yük kaldırdım

18
2
yanıtYanıtla
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title