Haberler

"Rabia'daki Başparmağı da Açarsa İşlem Tamam" Diyen Bahçeli: Tc'ye Savaş Açan Gafil ve Cahile...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye'yi kuran ve kurtaran milliyetçilerin kutlu hatıra ve mirası Çankaya'nın ruhunda toplandığını belirterek, "Bunları bilmeyen adamdan Cumhurbaşkanı olmaz. Türkiye Cumhuriyeti'ne adı konmamış savaş açan gafil ve cahile Cumhurbaşkanı olmak düşmez" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye'yi kuran ve kurtaran milliyetçilerin kutlu hatıra ve mirası Çankaya'nın ruhunda toplandığını belirterek, "Bunları bilmeyen adamdan Cumhurbaşkanı olmaz. Türkiye Cumhuriyeti'ne adı konmamış savaş açan gafil ve cahile Cumhurbaşkanı olmak düşmez" dedi. Recep Tayyip Erdoğan'ın İsrail'i sahnede terör devleti diye suçlarken; perde gerisinde boynundaki Yahudi Cesaret Madalyasını parlatmış, aldığı "yüzbinlerce dolarlık ödülü saydığını" öne süren Bahçeli, "Erdoğan Rabia işaretindeki başparmağı da açarsa işlem tamam olacak, hem rüşvet kadrosunun, hem de Kürdistan korosunun niyet ve sayısı tam olarak deşifre olacaktır" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İzmir Halkapınar Spor Salonu'nda düzenlenen Bayramlaşma Programında konuştu.

-"ZALİM YAMAĞI"-

"BOP'a Eşbaşkanlık yapan zalim yamağını siz iyi biliyorsunuz" diyen Devlet Bahçeli, Başbakan Erdoğan'a, "Müslüman kanına doymayan küresel saldırganlara boyun eğen, bölgesel senaryolarda oynatılan malum adamı iyi tanıyorsunuz. İsrail Gazze'yi yakarken bu adam sadece konuşmuştur. Mısır'da darbe yapılırken bu adam sadece gürültü çıkarmıştır. İki pilotumuz şehit edilirken, Mavi Marmara'da 10 vatandaşımız katledilirken, Reyhanlı'da 53 vatandaşımız bombalı saldırıya kurban giderken bu adam sadece ipe un sermekle meşgul olmuştur. Bu adam ki, Caber'deki Süleyman Şah türbesi tehdit edilirken sesini çıkaramamış, hatta Türkiye'ye dışarından füze attırıp Suriye'yle savaşa sokmayı bile planlamıştır. Türkiye'nin tarihsel gücü aday Erdoğan tarafından eritilmiştir. Türkiye'nin saygınlığı aday Erdoğan tarafından heba edilmiştir" dedi.

Başbakan Erdoğan'ın İsrail'e önde hakaret ederken; arkada oğlunun tıka basa doldurduğu gemileriyle İsrail limanına çoktan yanaştığını ileri süren Bahçeli, "Aday Erdoğan İsrail'i sahnede terör devleti diye suçlarken; perde gerisinde boynundaki Yahudi Cesaret Madalyasını parlatmış, aldığı yüzbinlerce dolarlık ödülü saymıştır" dedi.

Başbakan Erdoğan'a, "Çoluğunu çocuğunu, villadaki ganimetleri gemilerinden birisine yükleyip İsrail'in izin ve icazetiyle hemen Gazze'ye iltica etmelidir. Madem tek endişesi, tek derdi Filistin'dir, o halde aday Erdoğan derhal Türkiye'yi terk etmeli, Hamas'a katılmalıdır" diyen Bahçeli, "Mürai, yani ikiyüzlü siyasetçiden milli olmaz, hele milliyetçi olmak hiç yakışmaz. Kimin cebine gittiği muamma olan milli gelirdeki artışı millik olarak göstermektedir" şeklinde konuştu.

-YİNE ŞİFRELİ KONUŞTU-

Bahçeli'nin eleştirileri satır başlarıyla şöyle:

"-Erdoğan Rabia işaretindeki başparmağı da açarsa işlem tamam olacak, hem rüşvet kadrosunun, hem de Kürdistan korosunun niyet ve sayısı tam olarak deşifre olacaktır.

-Kötülüğün kaybetmesi için iyiler bir arada olmalıdır.

-Bu kapsamda merhum vatan şairimiz Mehmet Akif diyor ki: "Girmeden tefrika bir millete, düşman giremez; toplu vurdukça yürekler onu top sindiremez.'

-10 Ağustos'ta Türkiye'yi tarihi bir sınav beklemektedir. Ve Sayın İhsanoğlu cepheleşmeye karşı birlikte yaşamın, yasaklara karşı özgür tavrın, baskıya karşı demokrasinin, yozlaşmaya karşı milli kültürün, yolsuzluğa karşı dürüstlüğün, yandaşlığa karşı milletin ortak vicdanıdır. Sayın Cumhurbaşkanı adayımız geniş ve samimi nitelikli söz ve ağız birliğinin sapasağlam kararıdır.

-Türkiye'yi kuran ve kurtaran milliyetçilerin kutlu hatıra ve mirası Çankaya'nın ruhunda toplanmıştır. Bunları bilmeyen adamdan Cumhurbaşkanı olmaz. Türkiye Cumhuriyeti'ne adı konmamış savaş açan gafil ve cahile Cumhurbaşkanı olmak düşmez.

-17-25 Aralık'ta suçüstü yakalanmış, hazineyi boşaltırken, devletin kasasını zimmetine geçirirken basılmış bir adamdan, söyleyiniz bana, Cumhurbaşkanı olur mu?

-Rüşvetçilere önayak olandan, hırsızlara kol kanat gerenden, villalara soygun parası stoklayandan, açık açık ifade ediniz, Cumhurbaşkanı olur mu?

-Adaletin boğazına çöküp rüşvetçileri, hırsızları, haram kervanına hevesle katılanları kollayandan; ayakkabı kutularına, yatak odalarına milyon dolarları saklayan ahlaksızları serbest bırakandan, Allah için haykırınız, Cumhurbaşkanı olur mu?

-Aday Erdoğan sırtında 17-25'in kamburuyla Çankaya yokuşunu çıkamayacak, 10 Ağustos'ta nefes yetmezliğinden kaybetmeye mahkûm olacaktır."

Başbakan Erdoğan'ın algı operasyonlarıyla rüşvet ve yolsuzluk soruşturmasını millete, hükümete, Türkiye'ye, 77 milyonun tamamına komplo olarak yaftaladığını anlatan Bahçeli, "Erdoğan ister hâkim ve savcıları kıyıma uğratsın, ister emniyetin altını üstüne getirsin. İster inlerine gireceğiz desin, ister hainler, vaiz lobisi, faiz lobisi, virüsler, haşhaşiler sözleriyle avunsun. Erdoğan 17-25 Aralığın hesabını er ya da geç verecektir. Bugün değilse de çok yakın zaman içinde adaletin huzuruna kuzu kuzu çıkacaktır. Erdoğan'a göre en rahat yer cezaevidir. Hatta yüce kitabımız Kuran'ın sakince okunacağı yer olarak cezaevini göstermiş, demir parmaklıkları övmüştür. Madem böyledir; Erdoğan'a önerim şimdiden kendisine bir kitap çantası hazırlaması, çıkacağı uzun yolculuk için şimdiden hazırlanmasıdır" dedi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin başına yeni sıfatı iliştirmenin, numaracı cumhuriyetçilerin Erdoğan'da simgeleşmesi olduğunu öne süren Bahçeli, "Erdoğan; vazo, saksı, hain, nankör, omurgasız, ırkçı, monşer gibi aklın ve vicdanının kabul etmeyeceği çirkin sözlerle saldırmaktadır. PKK'nın adamı olan Erdoğan, Kandil robotu olduğunu unutmuş; batı emellerinin vitrin süsü, küresel cinayet planlarının kuyruğu seviyesine düştüğünü ihmal etmiştir" dedi.

Mutlaka oy kullanılmasını, kimsenin tatil mevsiminde rehavete kapılmamasını isteyen Bahçeli, "Şu bayram gününde gelin ekmek için Ekmeleddin Bey'de söz keselim. Ekmeleddin Bey varken, Cumhurbaşkanlığı makamı 17-25 Erdoğan'a yakışmaz. Biliniz ki 10 Ağustos'ta; ya ekmek kazanacak, ya da ekmeksizler ekmek çalmaya devam edecektir. Ya doğruluk kazanacak, ya da hırsızlar Çankaya'yı mesken tutacaktır. Ya millet kazanacak, ya zillet sökün edecektir. Bunun için herkes, her dava arkadaşım geceyi gündüze katmalıdır. Aday Erdoğan monşer sözünün bedelini ağır ödeyecektir. Siz bakmayın anketlere, siz aldanmayın algı operasyonlarına" dedi.

Bahçeli konuşmasını partililerin tezahüratları arasında "Ne Mutlu Türküm Diyene" sözleriyle bitirdi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Devlet Bahçeli Çankaya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
title